CLOUD 69 FRÅN TOFSAR & TING

Mitt nya halsband från Cloud 69 modell Pra Gring ♥ Just hem klickat från den fina nätbutiken Tofsar & Ting.  Kommer med beskrivning och tillhörande tygväska ovan. I beskrivningen står det bla A happy mind attracts happy souls into your lift .
Godkväll Bloggisar!
Hur mår ni i sommar värmen?
Tittar bara in en snabbis här på bloggen för jag är nämligen på väg ut och PW. Det gäller att hålla det nu. Jag har lovat mig själv att jag skall ge det två månader med hård PW och träning. För att se om jag ser något bra resultat:)! Nu är det strikt Lchf och träning som gäller för att nå mina mål!
Men först var jag bara tvungen att tömma kameran och visa er det fina paketet som jag fick på posten. Jag tog på mig den med det samma idag. Åhhh, vad jag gillar Buddha!
En dagens Me: Blus från Nolita, Byxor Ra-Re, skor Replay, Scarf Rabens Saloner, Halsband Cloud 69. Solisar Ray Ban.

Min egna lilla Buddha ♥ If you take good care of your Buddha, he will take good care of you.

Jag måste bara tipsa er om att den fina nätbutiken Tofsar & Ting erbjuder 10% rabatt på alla sina ny inkomna Cloud 69. Erbjudandet håller på till och med söndagen den 27/5 alltså till morsdag. Passa på och önska er detta fina smycken nu! Om ni beställer detta smycke i kväll eller i morgon torsdag innan kl 16,00 så hinner ni få det på posten på fredag ( innan morsdag alltså).
Nu måste jag knyta mina nike och sticka ut på en runda. Vi ses i morgon vänner!
KRAM

6 thoughts on “CLOUD 69 FRÅN TOFSAR & TING

 1. Titta in hos Thess says:

  Älskar dessa halsband!!!!
  Dom är sååå fina.
  Hoppas du har haft en härlig dag.

  Kram Thess

 2. Milla says:

  Jag såg ditt tidigare inlägg om träning osv för att gå ned mer i vikt. Jag kan tycka det är lite synd att fixera sig vid själva vikten för mycket och göra allt för mycket mer trix med kosten. Träning ger ju så pass mycket mer med formen på kroppen! Nu denna årstid är det ju toppen med att kunna röra sig ute, och konditionsträning är ju superbra. Men annars är ju styrketräning great för att känna sig mer in-shape. Jag har sista tiden gått ned ca 6 kilo med GI och tyvärr inte med den träning jag skulle önska, och känner att när jag för ett par år sedan var nere på samma vikt med styrketräning som bas märktes det mycket mer på kroppen, om du förstår hur jag menar. Jag tror mycket mer på att bli nöjd med sin kropp med att röra sig mer, än genom tänka alltför mycket hekton hit och dit, när man väl kommit ned en nivå. kram Milla

 3. Anonymous says:

  Hej sååå fin du är idag ,sommar snygga kläder .Var har du köpt den fina blusen .Ha en bra dag Lena

 4. Room of karma says:

  Hej Lena!

  Blusen kommer från Nolita och det är en gammal modell som inte finns längre.
  Men ett tips håll koll på Tradera där kan den dyka upp har jag sett.

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *