CHOOPIN DESIGNERS KLÄDER

CHOOPIN DESIGNERS KLÄDER

Becksöndergaard scarfs

 

 

CHOOPIN DESIGNERS KLÄDER

 

5 Preview t-shirt

CHOOPIN DESIGNERS KLÄDER

 

 

Charlie Joe Adina 

 

Hello alla!

Ikväll har jag hittat ännu en underbar nätbutk, och som alltid så drar jag mig till dom danska sidorna. Vet inte riktigt vad det är med mig och Danmark, ja som ni vet så är det även Skåne jag drar mig till! Det är något speciellt med Öresundsregionen och mig!

Denna nät butiken hittade jag av en slump när jag googlade på Becksöndergaard och deras underbara scarfs. Funderar på att införskaffa mig en ny, älskar deras scarfs att ha runt halsen. Butiken heter Choopin och dom har även en befintlig butik i Charlottenlund som ligger innan Köpenhamn om man kör den underbara strandvägen från Helsingör. Här hittade jag inte bara den scarf som jag var ute efter utan även denna snygga t-shirt från 5 Preview och dessa byxorna från Charlie Joe Adina. Tror nog att jag slår till på allt denna gången.

Nu är det dax att krypa till kojs för lite skönhets sömn, det kommer att bli en lång dag i morgon med mycket på jobbet.

Vi hörs imorgon mina vänner

KRAM

4 thoughts on “CHOOPIN DESIGNERS KLÄDER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *