CHILLNORWAY HÖSTKOLLEKTIONEN 2014

 NYHETER från Chill Norway hösten 2014 

Tjingeling Bloggisar!

Nu har Chill Norway äntligen släppt sin höstkollektion. Hittade så himla mycket snyggt som jag förälskade mig i från denna höst/vinter kollektionen! Klart är att min garderob kommer att förvandlas till svart, grå och vit denna hösten/vintern.  Jag tooook älskar mina spets toppar från Chill Norway som jag har haft i sommar. Blev super glad när jag såg att den kommer i svart nu till vintern också ♥ Ett måste i min garderob!

Nu skall jag ta och fixa till mig lite innan jag kilar över till jobbet. Blev bara så himla ivrig och glad när jag såg den nya höst kollektionen  från Chill Norway, så jag var bara tvungen att dela med mig till er söta bloggisar!

Ha en toppen dag, så ses vi i kväll. Då har jag ett jätte bra erbjudande till er alla söta läsare, missa inte det!!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *