CHILLA I CHILL NORWAY

 

En dagens bloggerska: Helt klädd i Chill Norway klädern har jag klickat hem här

Tjingeling Alla Sköna Bönor!

Mår ni bara alla fina läsare?.

Idag firar jag Norges nationaldag med att var klädd i det norska klädmärket Chill Norway. Jag bara tooook älskar deras kläder. Denna toppen är lite vanilj/gul vilket jag gillar. Det är inte lätt att hitta kläder i just den färgen gul. Gul är en svår färg att sälja vet jag sedan min tid inom modebranchen. Jag köpte sällan in den färgen, då den oftast var kvar till rean. Tror att det är en svår färg för oss ljusa svenskar. Då är dock inte jag ljus därför så kan jag bära upp den färgen tror jag?!.

Nu skall jag fixa lite kvällsmat till två små hungriga sessor. I kväll blir det mat från havet!

Vi ses i morgon!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *