Chill Norways Topaz Tunica

Kolla in spetsen på armarna & nertill på tunikan. Love it!
Hela Plysch tunikan är full av broderier och spetts. Jättefina detaljer på armarna. Tajtsen kommer från Hunky dory. God kväll vänner. Idag är jag lite piggare! Me & en vän var ute på en liten shopping runda på vår lunch. Och vad är inte en bättre uppiggare än shopping? Det blev bla denna härliga plysch tunikan från Chill Norway från höst kollektionen 2010. Dessutom så tog jag en sväng till butiken Karin S som ligger i vår småstad. Och där fick jag glädjande nyheter ang mina beställda Ugg stövletter som kommer i mitten av nästa vecka = LOVE! Dom stövletterna såg jag i tidigt våras och blev helt förälskad. Men butiken fick en fel leverans, så dom fick inga bruna ugg i storlek 39. Vilket är min sko storlek så klart. Men nu är det fixat = GLÄDJE. Nu skall jag ta och mysa ner mig i soffan med en kopp tea med denna ljuvliga tunika. Kram på er vänner. Love

4 thoughts on “Chill Norways Topaz Tunica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *