CEANNIS OCH ATT NJUTA SOM FLICKMAMMA

 

Denna fina filt heter ceannis och jag funderar på att faktiskt försöka mig på att sticka en liknade själv. Såg den första gången på solsidan. Om ni minns att Mickan satt i en vit soffa utomhus och på armstödet hängde denna fina pläd fast då i rosa. Hoppade högt i soffan då och undrade var den kom ifrån. Sedan hittade jag den på min IG vän Evalevabo sida där både namn och denna fina färg dök upp. Och nu kan jag bara inte få den ur mitt huvud. Det är en riktig dyring. Men jag skulle tycker det vore lite coolt att ha gjort den själv. Hmmmm brukar aldrig sticka och nu får jag för mig att jag skall sticka en hel pläd, hihihi. Önska mig lycka till!

.

.

.

.

 

Toodeloo Vänner!

.

Hahahah idag vaknade jag upp till ett hem som luktade ljuvligt sött av pepparkakor och godis Igår hade vi julbakning hela familjen med lill Dockans bästis Flisan. Flickorna bakade var sitt pepparkakshus, kakor och pepparkaks klubbor doppade i smält socker. Vi spelade jullåtar och hade massa levande ljus och julkänslan var på topp kan jag lova er! Åhhh vad jag älskar att vara en flickmamma! Vi bakar, dansar, målar, fotar, testar kläder och sjunger i kapp med varandra! Åhhh vad lycklig jag känner mig just nu, av att bara få vara deras mamma ♥ 

.

Idag skall vi skriva julkort och lägga på brevlådan för snart är det ju faktiskt julafton. Gud vad dagarna går fort nu! Och alla julkorten måste hinna komma fram till vänner och släkt! 

.

Psst! Vill ni se bilder från vårt julbak igår så kan ni klicka in er på Instragram där jag också heter roomofkarma

.

.

KRAM

6 thoughts on “CEANNIS OCH ATT NJUTA SOM FLICKMAMMA

  • Carola says:

   Hej Fia!

   Jag skriver som T nedan. Det verkar som du inte riktigt är nöjd med det du har fått?!. Att jag är en lycklig flickmamma måste jag väl ändå får lov att skriva om på min egna blogg? Det finns ingenstans i min blogg där jag skriver att det är mindre lyckligt att få pojkar. Det är så du upplever det kanske? Men för mig är min lycka att ha fått flickor ♥ Och det skriver jag gärna om här på min blogg. För detta är en feel good blogg där jag skriver om allt som jag gillar och brinner för så som inredning, recept, mode, tips och barn.

   /CC

  • Carola says:

   Hej Tina!

   Hahaha så bra skrivet! Kanske är det någon här ovan som är lite avis på oss flickmammor?!:) Tack för din kommentar.

   Kram på dig
   CC

 1. Eva says:

  Du är för go du. Precis såg pläden oxå på Solsidan i rosa och blev helt såld, kär.
  Koftan som var på min blogg är från Nolita och finns bl.a. i nät butiken Brandgarden. De har så mycket snyggt.
  Kram på dig.
  Eva

  • Carola says:

   Tack snälla rar Eva. När jag läser att det är Nolita så kunde jag nästan räkna ut det nu när jag kolla på den igen. Älskar Nolita ett gammalt klädmärke jag sålde på min tid på Champagne i Göteborg. Har nog köpt det klädmärket sedan jag var liten.

   Tack för dina bra tips på din blogg och Instragram! Du är en skön tjej du Eva.

   Ha det bäst!
   kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *