Operakällarens Bakfickan i kväll??

Mysiga Operakällaren Bakfickan.

Detta är Café Opras egna Champagne. Dom har låtit sig tillverka ett eget Champagne som dom har satt sin ettiket på. Och du kan ändast köpa den flaska på deras restaurang. Och jag lovar er, Vi har aldrig druckit så god champagne. Om ni gillar torr champagne så gillar ni denna. Bara deras goda champagen är värt ett besök på Café Opras Bakficka.

Jag besällde lätthalstrad råbiff här. Wow, vad gott det var! Jag har aldrig ätit råbiff inann.
 Men detta var inte den sista gången jag äter råbiff- mums!

Lill Dockan & syster yster åt pomfritt med skiratsmör. Det var något nytt. Men dom älskade det.
Lill Dockan beställde sin favorit ” apelsindrink ” ( apelsin dricka med annanas skiva och sugrör.
Så när jag skriver drink så är det ingen alkohol!!!

Med barhäng med Canon så blev det några pics här också.

I ena hörnet av Café Operas bakficka. Ett avslappnat skönt ställe med världens godaste mat och dryck. Och även här var man varmt välkommen med barn, shoppingkassar och barnvagn.
 Hit kommer man om man gillar god mat och god service. Att Café Operas bakficka har ett gott
 rykte kan jag förstå!
Godkväll alla söta!
Jag skulle kunna blogga om Stockholm i veckor framöver. Vi gjorde verkligen Stockholm när vi var där. Tyvärr så är jag inte alls teknisk, så det tog alldeles för lång tid att blogga när jag var där förra veckan.
Jag har till och med skaffat en flik ”Stockholm” så om ni skall eller bor där så är det bara till att klicka upp lite inspiration till vad ni kan göra i Stockholm. I love Stockholm!
Kvällens tips är följande: Ta er till bakfickan i kväll. Ni kommer få godmat, god service och mycket gott att dricka i en avslappnad miljö!
Önskar er en fin kväll!
kram
CC

11 thoughts on “Operakällarens Bakfickan i kväll??

 1. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Wow, hur hann ni allt? Jag som bor så nära Stockholm, jag måste absolut ta mig en tur dit snart. Med hjälp av din blogg kan jag ju planera en fantastisk Stockholmstur! 🙂
  Kram
  Och tack för dina fina, fina ord hos mig!

 2. Room of karma says:

  Tack söta Victoria! Vad kul att jag kan inspirera dig till Stockholm! Jag har såååå mycket mer jag att visa er så jag nästan tycker det är pinsamt. Jag/vi gjorde så mycket kul och mysigt i Stockholm så det är inte riktigt klokt. Vilken underbar stad!!!!!! Jag älskar storstäder och all den utbud den har att ge. I vår småstad finns det inte så mycket kan jag lova!

  Jag skall ge dig mer försla på bra ställen du skall besöka när du har turen att bo så nära Stockholm. maila mig innan du åker så kan jag sända dig mer förslag och adresser. Stockholm och Köpenhamn är mina städer som jag kan på mina fem fingrar:)!

  kram bäste du!
  CC

 3. På vår gata says:

  Mmmm, vad gott det ser ut! Ni verkar ha haft det helt underbart i Stockholm. 🙂 Längtar dit, nu var det alldeles för längesen jag var där.

  Kram Daniela

 4. Anonymous says:

  WOW!!!!Åh herlig! Har kosa meg med mange fine innlegg her nå!!!!!

  Klemmer til DEG!!!

  Klem Lotta:)lottashimmelrom

 5. Credo says:

  Åh vad härligt ni verkar haft i Stockholm. Jag är i Stockholm just nu då jag har mina svärföräldrar här, och det är alltid lika roligt och inspirerande att vara här. Var ni på Waldermars udde och besökte Lars Wallin-utställningen? Jag gillar ju honom och hans kläder och det var riktigt roligt att se. Dessutom var det väldigt vackra omgivningar på Djurgården. Härligt att gå omkring och inspireras. När jag kommer hem är jag full av inspiration till att tillverka nya smycken 🙂 Precis som jag blir av din blogg, inspirerad! Härliga bilder, bra tips och snygg inredning, me like!

  Kram Linnea – Credo

 6. Room of karma says:

  Hej Linnea.

  Gaaah, har jag missat en utställning med den svenska skönaste designen Lars Wallin?! Jag tok älskar ju han. På vårt bröllop så hade jag både mina bröllopsskor och alla mina underkläder var designade av Wallin. Var uställningen bra?

  Jag håller med om att Djurgårde är totalt underbar!

  Och super tack för dina fina ord om min blogg.

  Önskar dig en super fin dag i Stockholm!

  kram CC

 7. Pingback: ANRIKT I GAMLA STANS KULTURKVARTER | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *