BY MALENE BIRGER ”DARLING” TO DIE FOR!

TO DIE FOR!

Psst!( kolla inte in min dubbelhaka är ni snälla) Jag tryckte in ansiktet för att framhäva kläderna på något vis ihihihi….. Men det bjuder jag på idag.

Tjingeling!
Här kommer min utlovade bild på min stora förälskelse i helgen. Jag mötte denna gobiten på livsstilsbutiken Da Noi på Marstrand.  Denna poncho heter Senalda och är en My Darling ur By Malene Birgers kollektion. Jag är totalt ny förälskad på denna bild, hihihi. Ponchon är svart och har mörk chokladbruna kanter utav fint skinn. Gulliga Gunilla som jobbar i butiken visade mig en massa go bitar ur deras butik. Denna butik har öppet året om för er som bor i trakten.

Malene Birger´s Darling kollektion eller särskilda plagg som hon har lagt ner lite extra kärlek på. Dom plaggen betyder lite mer för Malene Birger. Dom har lite extra detaljer eller lite finare kvalité sv. Dom plaggen känner hon lite extra för helt enkelt. Och då kallar hon dom plaggen för hennes Darling. Visst är det charmigt?! 

Denna lappen med denna bild på markerar hon alla sina Darlings plagg med.

Denna lilla sötnos följde med oss runt på ön. Han blev nog riktigt förälskad i vår lilla Nakenhund ”Lotta”! Kvinnan som var ägare till denna hund var lika charmig, men dock då inget underbett, hihihi. Det var hon som bäddade in vår lilla nakenhund i min blå scarf som ni ser på tidigare bilder  här på bloggen från Marstrand. Jag kom inte i håg rasen?. Hon sa det då, men det flög bort lika fort. Tyvärr….

Husen är sååå charmiga på Marstrand!

Nu måste jag sluta blogga. Jag är nämligen på väg ut till bäste vännen Stockholmaren. Hon har nämligen bokat in oss på ett föredrag i ett mycket intressant ämne!
Time to go……………..
KRAM
CC

10 thoughts on “BY MALENE BIRGER ”DARLING” TO DIE FOR!

 1. Malin says:

  Kul med din info om Darlings från Malene Birger. Jag hade ingen aning om det innan.

  Du är snygg som vanligt CC!!

  kram

 2. ROOM OF KARAMA says:

  Ja, tack för namnet på den uuuuur söta vovven:)! Ibland blir man tokig när man inte kommer på namn.

  kram
  CC

 3. ROOM OF KARMA says:

  oj oj nu är jag trött.

  ovan skall det står ROOM OF KARMA! När jag blir urloggad:(? Så länkar jag alltid till min namna så man ser att det verkligen är jag! Men texten blev knasig. Så är det när man har lite brottom, hihih.

  Tjing alla fina igen!
  CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *