BULLER OCH BUS MED DAGENS MAMMA

Morgonmys med mina nya Line of Oslo härlig pyjamas.

 

 

 

Tjingeling Alla Sköna Bönor!

Lördagsmorgon är ändå bäst, eller hur?!. Vi har myst som aldrig förr denna sega lördagsmorgon. Det är liksom ingen som orkar att dra igång dagen. Och jag satt faktiskt med sköna pyjamas kläderna till alldeles nyss, hihihi.

Sessorna ger mamma frukost på sängen idag. Mina underbara skatter!

 

Oh my, här visar jag rumpa igen på bloggen (börjar bli en vana). Men ni måste ju bara få se dom fina detalgerna på mina nya härlig pyjamas byxa. 

mmm, lite Italienskt så här på morgonen.

På bröstet idag.

..

..

Min lilla ny vakna och ruffsiga Docka. Ja, jag är själv rätt rufsig ser jag nu, hihihi.

Tippsellitips till alla mina söta bloggisar. Här ser ni hela min dagens härlia pyjamas från Line of Oslo finns att klicka hem hos den fina webbtiken Gutsy Shoppen här. Det är där jag finner mina godbitar från bla Line of Oslo som jag nu har fastnat för helt! Blir så himla glad av deras detaljer och fäger. Dom har det där lilla extra på deras kläder måste jag säga.

….

Shit vad klockan är mycket! Jag måste ge mig ut på stan och köpa present till sessornas kusin. Det vankas kalas om någon timme. Dessutom så har jag  och sessorna inte varit ute och köpt någon farsdagspresent än. Hmmm, vet inte vad vi skall köpa. Vad har ni köpt till era underbara pappor där ute? Är det någon som har något förslag?.

..

Jisses nu måste jag verkligen sluta. Ha en looovely day!

..

KRAM

15 thoughts on “BULLER OCH BUS MED DAGENS MAMMA

 1. Nicky says:

  Amazing bilder! Blir man så glad av att bära den pyjamasen så måste jag också ha en. Var just inne i butiken. Mycket snyggt!

  Fin lördag på dig!
  Kram

  • Carola says:

   Visst har dom mycket snyggt Gutsy shoppen!!
   Gillar tjejerna där. Dom har en super söt service kan jag lova er!

   Kram ♥CC♥

  • Carola says:

   Haha tack fina du för din gulliga kommentar här!
   Kul att du gillar min blogg ♥ det värmer!

   Önskar dig en fin kväll!
   Kram ♥CC♥

 2. Miss Tess says:

  I looove bilderna på dej i detta inlägget sötis, de känns så krativa och lekfulla. You go!

  Spännande med hemma-projekten! Nyfiken!? Om några veckor är det äntligen min tur att börja renovera och fixax (igen, puh). Då hoppas jag på tips från dej duktiga;)

  Är inne i en riktig må-bra-period nu med mer motion och bättre mat och ett lättare sinne, känns helt toppen:) Mycket tack vare inställning men också mina nya (raw food) matvanor som än så länge känns heeelt fantastiska, på riktigt!

  Ha en toppenfarsdag!

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *