BUBBIES MOCHI ICE CREAM FRÅN HAWAII

Bubbies Mochi Ice Cream har nu kommit till Sverige! Premiumglass av bästa kvalité!

.

.

.

.

Tjingeling!

.

Tänk dig en perfekt kombination av krämig super-premium glass omringad av sötat rismjöl som resulterar i en boll av lycka!

Njut av Bubbies super-premium Mochi Ice Cream från Hawaii, med vetskap om att den är gjord av kvalitetsingredienser och är totalt glutenfri. Men njut av den mestadels för att den smakar så gott och är så himla söt!. Denna ljuvliga godsak kommer från Hawaii.  Igår fick vi möjligheten att testa på denna relativa nyheten som kommit till sverige på matmässan Passion för mat på Eriksbergshallen i Göteborg. Det var en fantastisk fantastiskt trevligt besök. Vi minglade med champagneglas i handen från kl 11,00 då det öppnade till stängning kl 20,00. Vi testade allt från sylter av 100% rena råvaror, exotiska frukter, musslor, ostron till champagne, amarone och andra härlig viner som inte finns att köpa på systembolaget, vilket jag tycker är mycket spännande! Jag åt och fick nya fantastiska recept på både blåmusslor och ostron. Så här skall det ätas mycket mat från havet framöver. Gillar mat från havet! (dock då mycket inspirerad av Pluras alla program) Ni har väl  inte missat att han har släppt ett eget vin här om dagarna?!. Har tyvärr inte hunnit smaka på den än. Har någon av er läsare gjort det?

.

.

.

I denna låda så har vi jordgubb, körsbär, mango, passion och mocca. 

.

.

.

Lägg Bubbies på minnet för jag tror att detta kommer bli den nya trendiga macarons

.

.

.

Tack Jocke, Eva-Lena & Daddy för en fantastisk heldag med mycket bra matupplevelser. Detta gör vi helst med er! Och ett stort tack till dig Mallan ”gudmor” för att du är världens bästa barnvakt. Och tog hand om våra barn så himla bra. Citat Sockret – Mallan är den bästa och snällaste barnvakt vi någonsin har haft. När kommer hon igen?!:) Ibland får man till det helt enkelt!. 

.

KRAM

.

.

7 thoughts on “BUBBIES MOCHI ICE CREAM FRÅN HAWAII

 1. Joachim says:

  Tack själv! Det var en fantastisk dag. Mitt bloggande går i vågor, men under dagen känner jag att jag vill få till ett inlägg. Känner mej glad och inspirerad – om än lite trött efter helgens festligheter.

 2. PIAZZAN says:

  Det serverades bubbies när vi var inbjudna till Ellegalan för några veckor sen …och kan inte säga att jag föl direkt …men gottegris som jag är så kanske jag efter några gånger till är fast / Pernilla

 3. Emma says:

  Men.vad är nu detta!!? det liksom vattnades i munnen på mig. Har aldrig sett något se så smaskigt ut på bild för hahaha 🙂
  Dem där inte bara lägg på minnet, dem inpräntas!

  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *