BOVALLSTRAND – BADHOLMARNA

Fiske i Bovallstrand.

.

.

Tjing!

.

Ännu en dag i underbara västkusten. Det är nog ingen av er läsare som har missat att jag har förälskat mig i västkusten i sommar?! Och att vi är en ganska aktiv familj som gillar att åka ut på nya platser och göra äventyr. Fiske har blivit en stor aktivitet denna sommar också, men det hör ju västkusten till!

En gårdagens CC.

 

Här i Bovallstrand – Badholmarna har dom världens bästa badplats. Här inne är det helt perfekt att bada om man har riktigt riktigt små barn. Här var det mycket långgrund och man hade full kolla  på dom små liven. Vi som har lite större barn drog oss till andra sidan ön. Det fanns olika trampoliner för alla olika vågade nivåer av badgäster. Detta ställe var den absolut bästa badplatsen vi har stött på i västkusten. Rekommenderar det verkligen. 

 

 

 

 

 

 

 

 Här är jag i full gång ………..

.

 

 

 

 Perfekta små badhytter för oss tanter som inte gillar att visa upp oss, när man byter om hihihi.

 

 Och självklart fann vi krabber här också!

 

.

Hoppas du har en fin kväll så ses vi imorgon!
 
 .
KRAM

 

7 thoughts on “BOVALLSTRAND – BADHOLMARNA

 1. Linda says:

  Vilka härliga bilder! Nu har jag bestämt att nästa år får det lov att bli semester på västkusten istället för öst. Det är bara så vackert!

  Kram

 2. Pernilla says:

  Hej Kära Bloggvän!

  Jag älskar dina bilder, men det kanske jag sagt förut….!
  Det är ju så kul att fotografera! Låter roligt med ett nytt objektiv:) Jag har använt det objektiv som kom med kameran när jag köpte den + ett gammalt tele (75-300) som jag hade till min analoga kamera. Fungerar faktiskt riktigt bra! Men förra året köpte jag ett fast objektiv, 50mm/f1,8. Det är helt fantastiskt! Använder nästan bara det, nu förtiden. Kan verkligen rekommenderas om du inte redan har ett sånt. Ska bli spännande att höra vad det blir för köp 🙂

  Förresten, jag har inte bytt till din nya sida, men det verkar som det fungerar ändå, för jag ser dina uppdateringar och hamnar rätt när jag klickar på min favorit♥

  Kram Pernilla

 3. helenasenklavardag says:

  Ja aktiva familjen är ni sannerligen! gud vad ni hittat på mycket i sommar! Jättefina bilder du tar! vad har du för objektiv till dessa bilder? Tror jag frågat förut!

  Har du sett min tävling!
  Kram Helena

 4. Lotta says:

  Hej snygging ! Du ser fab ut även när du håller i ett metspö!

  De där badhytterna….hur bra som helst 😉

  Västkusten är underbart och du skulle kunna marknadsföra alltihopa med dina vackra bilder!

  xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *