BOOOOO FRÅN TANDHÄLSAN

Sockret & hennes danskompis N.

Tjingeling!
Åh, herre. Vad kul vi har haft i dag:)! Vi har varit runt hos vänner, släktingar och grannar och skrämt ihjäl dom nästan:)! Första besöket var hemma hos min mamma. Och väl där så skrämde vi en granne. Det var en ung tjej som såg helt livrädd ut. Vet inte om hon inte förstod vad som var på G. Eller så hade hon en enorm tandläkar skräck, vad vet jag:)?!
Sedan for vi över till Sockrets gudmor med familj. Där vi fika och mös en ganska långstund. Super trevligt! Nu var det ett tagsedan vi var där och besökte dom, så det var lite extra kul att ses igen! Efter det så for vi till grannar och Lotta Pottanssons mor-mor mm.

Dockan & hennes danskompis F med Storasyster & N. Idag är det fullt upp med godis eller bus som ni kan se:) Detta är verkligen en rolig dag för alla barn:)! Psst! och vuxna som jag:)

mmmm ……

Här är Tandhälsan på väg in till bäste Stockholman och hennes fina familj. Knack knack ….. Nu skall vi skrämma dom i massor, trodde vi ja! Men vem skrämmer vem?

Men vad vi inte var beredda på. Var att dom var utklädda och skrämde oss vid dörren?:)! Här ser ni Stockholman & henens största son P.  Du kunde tro att vi blev förvånade?!:) Och lill Dockan som hade skrämt vettet ur lilla A hos Sockrets gudmor tidigare under dagen. Fick smaka på egen medicin här. Men vad kul det var att bli överraskad så!!!

Men efter att ha sett det dukade bordet och allt godis och sin vän E. Så var allt roligt igen efter typ 1 minut rädsla:)! Och hon var full av buller och bus igen!

Hemmagjorda chokladråttor = mums!

Får jag presentera min bäste väns man A. Visst är han snygg?:)!

Kvällens dukade bord. Tyvärr så har jag inga pics på den supergoda maten som serverades här. Jag hade fullt upp med att äta så jag glömde helt bort Canon:)!

Rött i glasen och en råtta på talriken = Passar fint en sådan här dag, eller hur?
Gääääsp, Nu väntar härligt nytvättade sängkläder på att jag skall krypa ner och lägga mig. Med det så önskar jag er en skön nattsömn alla fina!
Vi ses i morgon!
KRAM
Psst! Ni glömmer väl inte att ställa om klockan i morgon till vintertid.
Posted in Usa

3 thoughts on “BOOOOO FRÅN TANDHÄLSAN

  1. MrsSunshine says:

    Ser hur kul ut som helst! Vilket brakfirande:-) Vi väntar till Halloweendagen på måndag då vi ska ha lite party!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *