Bjudning mitt i veckan

aassdd

 

 

 

Tjing bloggisar!

.

I kväll har jag bjudit hem lite vänner på en lättare middag. Sitter nu och bläddrar i det senaste numret ur Östermalms Saluhall Magasin. Hittade så himla mycket gott att bjuda på. Jag tänkte laga en lättsam och fresh jordärtskockssoppa med champagne. Och till efterrätt skall jag laga en havrepaj med vinbärs och kolagrädde. Allt är inspirerat och taget från Michael Bindefeld sid 42.

.

Hoppar in en snabbis här på bloggen för att önska er en trevligt solig sensommar kväll! Jag håller på att googla upp något spännande att servera till fördrink.  Den får gärna innehålla vinbär då det är säsong och skulle passa att hålla temat. Om ni är några som är bra på drinkar där ute så är det bara till att tipsa fritt här! Gärna omgående:).

.

Puss & Kram

One thought on “Bjudning mitt i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *