BO BEDRE

Ting igen!
Måste bara lägga in ett litet inlägg i mellan matlagningen  här hemma. Wow, vilket snyggt hem. Jag älskar denna lampa ,,,,,,,,,,,,,, Det är en riktig drömlampa för mig. Men den är dyr som attans!! Gillar också kontrasten med dom strama sjuanstolarna från Arne Jacobsen och det slitna rubusta träbordet. Snygg kontrast!

Synd att jag inte kan sticka då. Visst var dessa kuddarna charmiga?!

Nu måste jag dyka ner i grytorna igen!!
Ha det bra tills vi ses här i kväll igen, hihihi. Gillar bloggen så jag hoppar in här i mellan varven. Se upp man vet aldrig när jag lägger ut igen. ( om 10 min)  ihihih ………..
KÄRLEK!
CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BJUDER ER PÅ EN RIKTIGT MÅ BRA TORSDAG!

Välkommen Må Bra Torsdag!
Wow, igår gick jag och la mig för att sova kl 20,10. Och jag somnade på en gång. Och sov ända till kl 6,00 i morse. Fatta ni att jag var trött. Eller så har jag en förkylning på G i kroppen? Men hur som helst så vaknade jag och mådde riktigt bra i morse! Detta kommer jag att göra om lite oftare. Att bara stänga av alla apparater, dra ut tele jacket och bara krypa ner i ny maglade sängkläder = vardagslyx!
Så idag har jag riktigt gått inför en må bra torsdag. Det innebär att jag sitter just nu och rensar skogens guld till en underbar god köttgryta som är ett lång kok. Och där till så har jag gjort en stor beställning av en massa ljus från Ikea i dag. Vill tillägga att det finns ingen som är så bra på ljus som Ikea!!! Idag är det mys i vårt hus. Jag har också varit en sväng i småstadens bästa blomsterhandlare och beställt vackra rosor som skall hämtas i eftermiddag. I dag är det en riktigt MÅ BRA TORSDAG! Med både levande ljus, färska snittblommor och god mat. Ibland är livet underbart!

Men just nu så sitter jag här med min ”barn latte” Det är en latte med extra mjölk! Och läser tidningen med levande ljus och tittar ut på regnet som bara öser ner. Smattrar så skönt mot fönstrerna.
Gaaaah, skogens guld = mums! Dessa skall in i min höstgryta i kväll. Jag delar med mig av receptet senare jag lovar! 
Idag tycker jag att vi myser till det så mycket vi kan. För i morgon är det happy fredag! Nu skall jag gå och hämta mina beställda rosor. Jag återkommer med pics från min må bra dag senare i dag!
Vi ses snart!
KRAM
CC

6 thoughts on “BJUDER ER PÅ EN RIKTIGT MÅ BRA TORSDAG!

 1. Anonymous says:

  Vad härligt det låter! Undra om jag också skall åka och köpa med mig lite blommor hem efter jobbet?

  Tack för en fin blogg.

  Kram Jennie

 2. Annelie says:

  Åååh vad härligt det låter! Nu blev jag jätteglad och så inspirerad. Kommer ihåg att torsdag var min favvodag när jag gick i skolan. Bara roliga fredag kvar och sen helg! Snittblommor gör verkligen underverk för humöret dessutom! Ha en fortsatt fin dag! Kram

 3. Johanna Stålros says:

  Underbart vännen!!! Jag har det bara tråkigt- sitter med näsan i skolböckerna, och stressar med en inlämningsupgift och gubben är bortrest;( Nåväl, jag gläds för din skull så länge! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *