Bjuder er på en oredigerad bild på vår hall

Bjuder er på en oredigerad bild på vår hall

Jag är verkligen glad över våra ljusa nordiska golv, men oj vad skiten syns tydligt på dessa golv. Barnen har haft mycket tjejkompisar hemma hos oss i veckan och jag har inte hunnit städa och det syns. Någon skrev till mig nyligen och frågade hur jag orkar att alltid ha det så städat och fint hela tiden. Här får ni se att jag har det inte alls så där perfekt och städat hela tiden, upplockat har jag det hela tiden men inte städat.

Eftersom vi har det väldigt ljust, öppet och väldigt minimalistiskt så finns det mycket plats för mycket vänner hemma hos oss. Vi gillar att det är en plats där barnens och våra vänner alltid känner sig välkomna och får plats. Vi köpte liksom det största matbordet vi kunde hitta på marknad och så även med vår vardagsrumssoffa som är enormt stor 😉 Ett hem att umgås i är vad vi har skapat. Ljust och avskalat gör att man finner ro och det är lätt att städa upp liksom. Men att jag älskar att inreda och har en stor passion för trender vill jag inte stick under stolen med. Men det ena utesluter inte det andra.

Idag ska jag storstäda, göra om i garderoberna och lära mig vår nya dator som levererades igår. Min dator är så seg så jag har liksom inte orkat att blogga den senaste veckorna pga av det. Nu ska det bloggas och inspireras varje dag i sin ordning 😉 Nu när jag har en ny dator.

Puss & Kram vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *