BJÖRKÄNGS HAVSBAD ÄR ETT PARADIS

.

På väg ner till den långa fina sandstranden.

.

.

.

.

.

.

Hej Sweetis!

Igår åkt vi ner till våra goda vänners sommar paradis Björkängs Havsbad. Åhhhh, jag blev helt förälskad i detta ställe! Vilken strand, vilken härlig ljus sand, vilket ljus. Det var verkligen en feelgood resa att besöka våra vänner i paradiset igår!  Härlig sällskap, mycket god mat, i en helt otrolig fin miljö! Jag kan förstå att våra vänner föll för detta ställe i våras! Bjuder er på lite pics från gårdagens strand. Tyvärr så kom aldrig Canon fram igår. När man har det som trevligast och roligast så glömmer man ju att fota. Man vill ju leva i nuet och bara njuta av stunden. Men jag fick halat upp min Iphone på strande i alla fall,  hihihi. ( Tack Mia med familj för er gästfrihet igår. Det var super mysigt!).

.

.

Att basta på stranden

.

.

.

Åhhh, så roligt detta lilla gänget hade igår! Det dröjer inte länge innan vi åker och besöker dessa små vännerna igen:)

.

.

 .

Idag har vi andra roliga planer! Idag skall vi nämligen testa på att röka räkor själva. Daddy & Dockan har nämligen varit iväg och köpt rökflis av körsbär samt räkor från Grönland (stora). Till det skall jag göra en egengjord fläderdipp med nytänkande färska sommarsallader i färgglada färger. Jag är ju inte så bra på att lägga ut recept men idag skall jag skriva ner vad jag gör så kan jag lätt lägga ut recept här på bloggen till er, lovar!

.

.

 Ha nu en bra dag vänner!

.

.

.

KRAM

One thought on “BJÖRKÄNGS HAVSBAD ÄR ETT PARADIS

  1. helenasenklavardag says:

    Vilken härlig strand, bara sol och värme som fattades. Hade precis besök av en göteborgstjej. vi satt och kollade vart du bor någonstans. Jag hade en teori, men den visade sig vara fel, men nu vet jag iallafall och jag kan säga att jag aldrig varit inne i den staden som ska vara så himla fin enligt min vän.
    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *