billigt och enkelt barnpyssel

billigt och enkelt barnpyssel

 

billigt och enkelt barnpyssel

 

billigt och enkelt barnpyssel

 

 

Hej för andra gången idag!

Att pyssla med barn behöver inte vara så märkvärdigt! Det är bara fantasin som sätter gränser. Idag tillverkade vi egna skålar utav vanliga pärlplattor pärlor. Ofta brukar dessa pärlor ligga i förpackningar med olika färger. Men man kan köpa dom i förpackningar med endast en färg. Dom finns att köpa på bl.a. Panduro. Det finns så himla mycket roligt man kan göra med dessa pärlor eftersom dom går att ha i ugnen. Här nedan tänkte jag visa er hur man gör skålar tillsammans med sina barn. En perfekt aktivitet på en kall och ganska grå söndag.

.

billigt och enkelt barnpyssel

 

Olja in skålen rikligt med matolja.

.

billigt och enkelt pyssel

 

Sedan lägger du ut pärlorna i ett tunt lager över hela skålen. Du kan också testa att göra i pepparkaksformar. Glöm inte att olja in även dom så att pärlorna lossnar lätt. Sedan lägger du formarna på en plåt och för in dom i ugnen på 200 grader i ca 8 minuter.

.

billigt och enkelt barnpyssel

 

Nu är formen mycket varm. Låt stå i ca 10 minuter och svalna.

.

billigt och enkelt barnpyssel

 

Sedan är det bara till att vända upp och ner på formen så lossar den nyskapade skålen.

Nu skall jag göra lite beställd pasta alla carbonara till min hungriga familj.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

3 thoughts on “billigt och enkelt barnpyssel

  1. Inredning och guldkanter says:

    Så himla fina! Jättebra tips på pyssel! Ang tandkrämen, Ja den säljer jag. Jag gillar den väldigt mycket! Man känner sig väldigt fräsch när man borstat tänderna med den. Den innehåller inte flour och helt riktigt vill en del inte ha flour i tandkrämen men den innehåller propolis som har liknande effekt som flour bakteriedödande o läkande effekt. Klorofyll gör att du får en bra effekt på tandköttet och tandsten. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *