Betten Jumper – Chill Norway

Betten Jumper - Chill Norway

 

 En dagens bloggerska: Ny tröja från älskade Chill Norway. Tröjan heter Betten Jumper, den är underbar denna tröjan i sweatshirtmodell, fin volangkant nedtill med snyggt guldtryck framtill som tooook glittrar i solen. Gamla jeans från Circle of Trust, Smycken från IOAKU och Tory Burch, Solisar från Gucci.

 

Betten Jumper - Chill Norway

Nya favorit skorna från LBDK finns att köpa hos CloudNo9style. 

.

.

.

Hello Valborgsmässoafton

.

 Vid ett svagt ögonblick så slog jag vad med min man här om dagen om en riktigt knasig sak. Och idag börjar våran tävling. Hur dum kan man vara? Det är så likt mig att bara ge mig in i saker utan att tänka igenom det två gånger. Men ok, YOLO skulle min stora dotter säga i sådana här lägen. Men jag vet att jag är mer enveten än han så nu skall jag bara vinna detta vadet! Hejja på mig vänner:).

.

Idag tänkte jag åka ner till Göteborg och köpa färska snittblommor och lite gott vin till helgens alla middagar.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

3 thoughts on “Betten Jumper – Chill Norway

  1. Inredning & Guldkanter says:

    Vilken snygg outfit! Gillar både tröjan och skorna massor! Det fanns många ställen med fina snittblommor i GBG när jag var där. Fler ställen än Stockholm tycker jag. Ett nytt koncept verkar det som. Hoppas du hittade någon fin bukett! Kram Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *