BESTÄLLT NYA HUNTER

.

.

.

.

.

Tjingeling Bloggisar!

.

.

Åhhhh, vilket skönt väder vi bärjar få nu vänner. Solen börjar visa sig och temperaturen visar + grader igen, jippi. När detta väder slår in så gillar jag att gå runt i Hunter! Det är så himla sköna och praktiska skor i det ständigt blöta sverige?!. Så nu har jag beställt ett par nya svarta höga stövlar hos söta Karin S här i vår småstad. Jag har nog haft alla olika färger och modeller av Hunter, hihihi. Men nu skall jag ha dom matta klassiska svarta tänkte jag. Dom fungerar nog bäst till min svarta Barbour vårjacka. Klassiskt som alltid håller i längden!

.

Just nu håller jag på med middagsfixet. Ikväll blir det hemlagad steksill med skidat smör, samt egengjord potatismos (vilket innebär, en klick grädde och riven västerbottenost i). Älskar det svenska klassiska köket. 

.

.

.

Njut dagen!

KRAM

.

.

Psst! Musiken hos Karma idag är låten här. Förmodligen den mest spelade låten hittills 2013?!.

.

.

4 thoughts on “BESTÄLLT NYA HUNTER

 1. mamaxtre says:

  Jag älskar mina svarta Hunters, bästa stövlarna!

  Jag gillar bilden, i mitt huvud omformulerar jag texten till ” livet är för kort, köp den förbaskat dyra väskan” 🙂

  Ha det bäst!

 2. Nilla says:

  Lät gott med sill och västerbotten mmm. Så konstigt jag följer dig via blogglovin men där är inte de senaste inläggen med, den verkar inte uppdaterad ordentligt? Kram Nilla

 3. Camilla says:

  Halloj! Jag undrar vilken modell du har på din barbourjacka?
  Måste också tacka för en kanonblogg som jag gillar mycket.
  Camilla ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *