Oii HAR SÅ FINA BARNKLÄDER!

Soft Gallery – Aude Dress grey mel Ice Cream

Hellå Veckans Bästa Dag!

Wow, idag är jag på ett strålande humör:) Jag vaknade upp kl 10,00 i sängen med mina sessor sovandes sött. Vi gick upp och åt en låååång och härlig frukost med äggröra, beacorn och (barn) latte, det innebär en latte med massor av skummad mjölk:)! Det gillar jag också!

Vi har fixat till oss och är på väg ner till Göbeborg för att shoppa skor till sessorna bla. Som jag berättade här innan på bloggen så är allt typ urvuxet över en natt, hihihihi! Att släppa oss tre girls i stora staden själa kan bli farligt:)!

Soft Gallery – Audry Dress grey mel Cherries

Åhhh, jag som ÄLSKAR körsbär sååååå! Denna söta topp skulle passa min lilla Docka! Men jag skulle förmodligen äta upp henne om hon bar den, hihi!

Soft Gallery – Frances Shorts AOP Ice Cream

Denna tröjan Soft skulle passa mitt coola Socker som handen i hansken.

Soft Gallery – Marika Jacket grey mel Owl

Lekfullt & retro = gillar!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *