Bästa presenten från mina bästa arbetskollegor

Att baka glutenfritt är inte lätt, och inte speciellt roligt häller faktiskt! Jag bakade mycket när barnen var små, men jag gör det sällan numera. Maränger i olika färger, kanelbullar, syltkakor och muffins vill liksom inte barnen ha längre och det är svårt att baka gott glutenfritt ciabatta bröd, surdegsbröd, göra egen pasta, gnocchi och ravioli för det är sådant ungdomar vill ha här hemma numera.

Så när jag fyllde år i december så köpte mina fina arbetskamrater denna boken till mig i present! Det var nog banne mig det bästa jag kunde få!! En helt ny värld öppnade sig igen här hemma i vårt kök. Numera bakar hela familjen riktigt lyxig och bra bröd, pizzor och gör egen pasta, det är helt fantastiskt att det går att göra helt glutenfritt men ändå så gått och bra, är så glad och tacksam över denna boken. Nu har barnen februarilov och vi kommer att testa massa goda rätter och bröd här ifrån denna bok. Bilder och recept kommer?

Ha en fortsatt bra dag,

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *