BÄSTA LOPPISFYNDET, ELLER?

Dagens ”Daddy”

Godmorgon alla sköna bönor!
Då var jag uppe med tuppen då:)! Och jag har just druckit en mugg med körsbärs te = mums! Jag gick faktiskt och la mig i hyffsad tid igår som jag hade lovat mig själv (kl 22,00) Så jag har fått ihop  ca 8,5 timme. Jag är nämligen som en bebis. Jag måste sova mina 8 timmar annars så blir jag ledsen och grinig, hihi.
Här ovan har ni Daddy som dyker upp ibland i periferin på denna blogg. Visst är han snyyyyyyyg:)?! Denna snygge masken köpte jag på en loppis här i vår småstad. Och jag tro mig tycka att denna mask är det bästa loppisfynd (efter 7:an stolen designad av Arne Jacobsen). Vi har fått många fåniga skratt och teatrar med denna mask på.
Nu väntar en lång dag med många operationer på mig. Så time to go ………….
Önskar er alla fina läsare en fin dag!
KRAM
CC

11 thoughts on “BÄSTA LOPPISFYNDET, ELLER?

 1. Maria - Wikers liv says:

  Gräslig mask! Men det är väl det som är meningen, haha… 😉 Inte svårt att skrämma sk..en ur någon med den!! 😉
  Sömn, ja… förr sov jag alltid 8-9 timmer/dygn, men det har jag fått ”vant mig av” med… ”hinner” inte längre 😉
  Ha en fortsatt skön torsdag!
  Kram / Maria

 2. Ica says:

  Herregud! Jag höll ju på att skita på mig…ursäkta franskan 😉
  Jeeesusss, vilken läbbig grej. Å så kul sen 🙂
  Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *