BARNRUM

barnrum

 

 Ny tavla från vår Skåne tripp. Kom inte ihåg vad butiken hette. Men den ligger inne på Magasin 36 i Höganäs. En ljuvlig butik med både inredning och kläder för barn.

.

barnrum

  Ur lilla Dockans rum. Nytt sängbord och nya vimplar i taket denna morgon.

.

.

.

G O D M O R G O N   M Å N D A G

.

Jag gillar att inreda. Jag inreder allt men inget är så roligt som att inreda barnrum! Jag gillar lekfullheten, den speglar vem jag är. Allt behöver inte var så exakt, allt görs endast på känsla. Jag är en sådan person som går på magkänsla när det kommer till det mesta. Magkänslan kan man alltid lita på! Jag skall måla en grå stor rektangel på gaveln av fotändan på sängen där det ev skall komma upp en vit tv i dec. Det hela hänger på vad tomten har med sig i sin säck i år, hihi. Men vi tänker förbereda oss med att måla en stor betong grå fyrkant där denna lilla vita tv, n skall hänga. Vi skall även sätta upp gamle mormors kristall krona i taket. Så vi har en del kvar att göra. Men så här ser det ut hittills ………… Har ni sett att julgrans mattan från Ferm Living har fått flytta in i rummet också?!.

.

Ha en fin dag. Så tittar jag in lite senare på bloggen med ett riktigt bra bak tips!

.

KRAM

11 thoughts on “BARNRUM

 1. Therese says:

  Fiiint! Vad kul att se färg. Är själv sugen på mer ”färg” men fegar nästan alltid ur tyvärr. Imorn kommer det dock en ny stoppad huvudgavel till lilla S i liiite mer färg, beige, hihi.

  Stor kram

  • roomofkarma says:

   Detta är lite vågat för att vara mig. Jag brukar inte ha färg i vårt hem. Men när det kommer till barnrummet så är jag lite mer vågad, hihi. Barn gillar ju färg oftast. Men när dom blir större så ändras det. Vårt stora Socker vill ju ha allt vitt!!
   Stor kram CC

  • roomofkarma says:

   OBS! Glömde säga att jag blev jätte glad när jag såg att du hade skrivit här igen. Det var ett tag sedan jag såg dig i blogg världen. Du är saknad!!!!!

   Kramizzzz CC

  • roomofkarma says:

   Sängbordet är ett loppis fynd. Jag har en likadan i vårt sovrum. Dom är super praktiska sväljer en massa böcker mm……. Lite industrikänsla över dom ♥

   kram CC

 2. Mikaela Svensson says:

  Jätte fint rum! Håller med här ovan att det är kul med lite färg i barnrum. Undrar om sänghimmeln är från NUMERO 74. Köpt på Mookasin?
  Kram

  • roomofkarma says:

   Japp det stämmer. Sänghimlen är från Numero 74. Men den är köpt på en annan butik. Det är samma märke på flaggorna i taket också.

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *