BARNKALAS I SMÅSTADEN

 

Här ser ni duktiga Malin Erikson från Kanooners göra små söta hundballonger till våra sessor + kompisen.

……

..

Godkväll Söndag!

.

Har ni haft en fin helg?

Här har det varit toppen med både sol och lek. Det har varit kalas på stan i småstaden i helgen. Wow, vi har varit med om massor kul kan jag lova er! Först var det ballongutsläpp i ”hundparken” som jag kallar den. Det var flera hundra kritvita ballonger som släpptes upp till den klarblåa himlen – så vackert! Vilken start på dagen alltså. Och vilket tur vi hade med vädret ockås! Vi mingla runt bland Tobbe Trollkarl, och ballongkonstnären Malin, Bamse, lådbilrace, och hoppborgar mm. Ja, det var tokigt mycket kul vi gjorde på stan. Men bäst av allt var nog ändå att få åka en vit lång limousine som kändisarna gör, tycket våra små sessor + kompis ( kanske har Justin Bieber sutti i just denna limousine)?!

En lycklig Socker står och visar upp sin nygjorda hundballong(Tack Malin, för dom fina hundarna som du gjorde speciellt för våra flickor) 

 

 

 Här ser ni tre små lyckliga och fnittriga flickor som är på väg in i en limousine. Ni kan tro att det var stort för dom?!

.

En gårdagens mamma i limousinen. 

 

 .

Men kolla in det coola taket – gillar!

 

..

Åhhh, här satt dom och bubblade om vilka kändisar som kanske kanske kanske har suttit i just denna limousine, Justin B vem vet?! När vår älskade Socker fyller 10 år nästa år så talar vi om att kanske göra ett kändis kalas ( eftersom hon fyller jämna år och jag är en sådan lek mamma som jag är, hihi) och då skulle det vara så coolt att hämta upp alla inbjudna kändiskompisarna med just denna vita limousine. För är det en kändis fest då alla skall klä ut sig till en kändis så måste det ju bara vara en limousine som hämtar upp alla inbjudna vänner, eller hur?!

 .

(Tack Flojd för tipset, Fb är allt bra ibland)

 

,,.

Känner ni igen han? Det är ju den super roliga och små tokiga Tobbe Trollkarl. Åhhh herre, jag tror jag skratta lika mycket som barnen. Det var svårt att få till en klar bild, eftersom jag skratta hela tiden och kameran hoppade med mina skratt, hihi.

 

.

Men några konster kunde han allt:)!

 

 .

Och vem har vi här då? Om inte små stadens sötaste 9 åring J ♥

 

 

Tobbetrollkarl.com

 

.

Idag har vi varit på Gunneboslott och ätit söndagsmiddag, så himla gått. Vi har njutit i deras fina trädgårdar och bara njutit av ledigheten och varnadra – underbart! Mer bilder från det ser ni på mitt Instragram rofk. Kan inte fylla detta inlägg med fler bilder, hihihihi.

 

.

Nu skall jag ta och lägga mig och läsa en god bok innan jag somnar. Är super trött så det blir nog inte så många sidor i kväll!

.

KRAM

 

 

.

Psst! Visst är det hemskt när man får en låt på huvudet så där. Man går och trallar hela dagen …….. Det har jag gjort idag på låten här. Vist är den en sådan låt som fastnar på huvudet?!

.

5 thoughts on “BARNKALAS I SMÅSTADEN

 1. Piazzan says:

  Fin, fin dag i småstaden och du ser ut att inte gjort något annat än åkt Limouise …hur snygg som helst där du sitter !!…*ler

  Ha en fin vecka.

  Kram

  Pernilla På Piazzan

 2. Anonym says:

  WOW vilken underbar helg.Kul när det händer saker där man bor.Vad mysigt att åka Limo ,kan tänka mej att alla tjejer tyckte det var mysigt.Ja du ser ut som du var världsvan kanon fina du .Ja du är inte ensam den låten har fastnat i min skalle med……Ha det bäst sov gött .Kramar Rita ♥

 3. Miss Tess says:

  Vilken supermysig dag det där lät som, hur kul som helst för barnen kan jag tänka mig.

  Och det där kändiskalaset med limousine röstar jag stort på!

  Kram fina

 4. Maria - Wikers Liv says:

  Vilken härlig dag! Så mycket kul ni gör tillsammans! Underbart!
  Tack fina du, för länkningen i tidigre inlägg! Ert barnrum inbjuder verkligen till lek! Jättefint är det! Förstår att sessorna trivs där!
  Kram på dig!

  Kram /Maria
  P.S har försökt lägga om din nya adress i blogglistan, men får inte till det 😉 Jag och teknik… ,)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *