Barnfri helg på The Steam Hotel

Att komma iväg bara jag och min man själva är en lyx bara det, och att åka till Västerås och ta en natt på The Steam Hotel är helt fantastisk. Att ta sig tid att rå om varandra.

Vi startade vistelsen med att checka in på rummet och göra i ordning oss och ta ett glas vitt vin före middagen.

Sedan avnjöt vi en två rätters middag, en klassisk toast Skagen till förrätt och huvudrätten tog jag en regnbågslax med primörer. Middagen var god i en rätt lugn restaurang vilket vad skönt att varva ner med.

Mot kvällen var vi inbokade på hotellets spa. En skön spa med en högre puls än ett vanligt spa. Här fan s det en utomhus och utomhus bar. Ett helt perfekt spa för mig, jag gillar mer puls.

Till det bästa på 18:e våningen ligger deras skybar som är klart den bästa drinkbaren jag någongång besökt i hela mitt liv?? Denna gången fick vi så trevliga drinkar som bartenden Alexander blandade och hittade på efter vad vi sa att vi eftersökte i smakupplevelse. Det var ingen som fanns på någon meny. Denna skybar var det klart bästa med utsikt över Västerås sjö och båthamn.

Sedan kom vi till frukosten, ja vad säger man? Hotell frukost är väl ändå det bästa med att bo på hotell?

Här var det riktig bra tänkt runt corona. Maten blev serverade vid bordet i små färdiga korgar och smörgåsen fick man beställa från en meny, kaffe, te och juice fick man gå upp och hämta själva. Och deras uteplats på bottenvåningen är riktigt mysig med deras stora mjuka fåtöljer och soffor med utsikt mot båthamnen.

Det var en fantastisk trevlig helg med god mat, dryck i ett lugnt sällskap av min man. Vår egentid va guld värd! Att ta sig tid att bara rå om varandra är ett måste då man glömmer bort att uppskatta varandra i den grå vardagen med alla måsten, tvätt och tonåringar ..

Ha en fin dag vänner!

❤️

One thought on “Barnfri helg på The Steam Hotel

  1. Laila says:

    Vilken härlig upplevelse och mysigt med lite egentid! Fantastiska bilder. Vill vara där typ just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *