BARATAPAS STORGATAN 8 I ÄNGELHOLM

En gårdagens besök på Baratapas Storgatan 8 – Ängelholm, bästa tapas stället med den absolut vackraste miljön en restaurang kan ha!

 

 

.

Goood Morning Lördag!

Men wow, vilket otroligt romantiskt ställe vi hittade i Ängelholm i går eftermiddag. Det är nog den vackraste ute serveringen jag varit på i Sverige!. Och personalen var helt fantastisk! Jag har så mycket kort som jag vill visa er idag så var beredd på ett matigt inlägg här på room of karma:)! 

 .

 

Vi njöt verkligen i fulla drag här! 

.

 

 

 

 

.

En gårdagens Carola: Linne Gant, Klänning Nolita,  flipflops från UGG, och ny väska från Rabens Saloner köpmansgatan i Båstad. ( nope, jag har inte vita glasögon på mig, utan det är jag som varit på stranden med solglasögon för länge)

 

.

 

 

 

 

Jag skulle kunna lägga ut minst 20 pics till från denna ljuvliga restaurang Baratapas på Storgatan 8 – Ängelhom. Men jag får nog sansa mig här. Men om ni vill se mer biler och kanske till och med besöka dom i sommar så kan ni gå in på fejjan här och gilla dom bla. Annars så lägger jag ut fler bilder på roomofkarma fejjan här.

Nu har jag en lååååååååång to-do-lista som väntar på att jag skall ta tag i den denna förmiddag.

.

Vi ses lite senare vänner!

KRAM

 

 

11 thoughts on “BARATAPAS STORGATAN 8 I ÄNGELHOLM

 1. mattias says:

  Att det är i Ängelhom kan man inte tro:)?! Men om ni har vägarna förbi i sommar så tycker jag att ni skall stanna till här.

  Tack för era söta kommentarer.

  kram CC

 2. Svart, vitt & rött says:

  Jösses!! Finns det sådana restauranger i Sverige? Jättemysigt!! Och du… matiga inlägg = I like 🙂 Jag är ju likadan 🙂 Klart att det ska visas pics när det är något man gillar 🙂 Go for it!

 3. Helenasenklavardag says:

  Men snälla! Vilket mysigt ställe och vilka fina bilder! Vad har du för objektiv till dessa fina bilder?
  Kram Helena
  Du måste komma med i instagram nu! Lättare att lägga upp vardagshändelser!

  • Carola says:

   Tack fina Helena!

   Japp, jag har just gått med där idag:) Men har lite problem med inloggningen på fejjan. Håller på med det i kväll:) Så där kommer vi ses. Har fattat att det är ett bra och enkelt sätt att ge ut bilder. Och jag har ju såååå mycket bilder som jag vill bjuda på. Så följ med gärna där också ♥

   kram finaste du!

   ♥CC♥

 4. Pingback: MORBERG COLLACION BLA | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *