Balkongliv i stan

På vår balkong så har vi tikmöbler. Varje år så har vi tagit in dom i uthuset för vinterförvaring och sedan så har vi oljat in dom varje vår, så dom håller sin röda tikfärg. Men förra året kom jag på att jag vill ha dom så där slitet silver gråa. ( jag hade sett det i Sköna hem) Det skulle passa så fint till våra stora betongkrukor. Nu har dom varit ute ett år och nu börjar jag se hur fint det kommer att bli om si så där 3 år till.
Men vi är på god väg som ni ser.

Våra stora härliga betongkrukor som är 50cm höga,Älskar dom! De är så råa och avskalade på något sätt.

Godkväll alla fina.

Idag har vi varit ute och fiskat lax. Och dessutom fått napp. Så det är bara för mig att leka Per Morberg och dra fram lite ur kylen som passar till. Tända grillen nere vid sjön osv….
Önska mig lycka till.
Kram

One thought on “Balkongliv i stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *