AW SHOPPING & ROSÉ PÅ RITZ


En dagens Me: Topp från mitt älsklingsmärke Hunky Dory, byxor Circle of trust, stövlar Minnetonka.

Hellå Aw Shopping!
Åhhh, idag har jag haft en heeeelt ljuvlig dag! Jag har hunnit med en massa roligheter. Dagen började med att bäste Stockholman stod och tuta på mig utanför, för vi var iväg mycket tidigt till en loppis här i småstaden. Där efter så tog vi en fika på stan (obs, jag tog ändast latte med grädde) duktigt va?! Därefter så åkte jag med familjen ner till nääsbomullsfabrik och köpte en riktig godbit till mig bla:)! Och sedan for vi rakt ner till Göteborg för att gå i fler butiker. Vilken dag ♥
Efter denna långa dag av shopping, så blev mina små sessor super hungriga så vi gick ner till Ritz som hade en super god buffe. Det är så bra med buffe när man är ute hela familjen. I vår familj så har vi både allergier av olika slag, samt jag som går på Lchf mm. Då är det jätte bra att det finns så mycket att välja på som det gör på buffer, så alla blir nöjda och glada!

Dagens shopping på väg ner till Göteborg! Pics på innehållet kommer, jag lovar!

Här kör jag en Aw Shopping, det är jag värd! Här sitter jag även och njuter av den varma solen som strålade in genom fönstret bakom mig. Det var faktiskt riktigt skönt väder ute idag, så det satt en del ute på ute serveringen och åt brunch.

Härligt med färska frukter – Sessornas favorit!

Här beställer Dockan en egen dricka med både frukt & sugrör  – Det skall vara snyggt mamma:)! Vem har lärt henne det, tro?!
Här går lill Dockan bananas på efterrätterna ……

Nu skall jag ta och hoppa i mina myskläder och tända lite levande ljus för nu är det riktigt mörkt ute? Där försvann den sommarkänslan, hihihi! Men på kvällen är det allt mysigt att tända ljus och sitta under en filt och se på tv:n, eller hur!
Vi ses i morgon vänner!
KRAM
Psst! Vad håller blogger på med? Dom håller på att byta layout hela tiden. Jag känner aldrig igen mig när jag skall gå in på min blogg och lägga ut ett inlägg eller godkänna era kommentarer. Tyvärr så har jag råkat trycka bort några gulliga kommentarer när jag skulle godkänna dom via min IPhone i dag:( Är det någon av er andra söta bloggerskor som upplever det så också?!

9 thoughts on “AW SHOPPING & ROSÉ PÅ RITZ

 1. LIFE by TESS says:

  Vilken lovely dag det låter som! Här blev det bara trams shoppat idag till lillan på marknad;)

  Jag kör ju wp så inte de problemen, byt vettja;)

  Njut kvällen fina!

  KRAM

 2. Allt och/eller Inget says:

  Vilken dag! Låter hur härlig och kul som helst. Och ni är lika vackra både du och tjejerna! Jag är verkligen nyfiken på innehåller i påsen 🙂 Ser fram emot inlägget om det.

  Ha en skön kväll, här är mjukisarna redan på 🙂 Kram Linda

 3. sandra says:

  Härligt med lite brunch! Var också kul att se bilder från ritz. Vi var där för några veckor sen fast sent sent på dagen och med lite starkt i glasen så minnena och intrycken från ritz blev lite suddiga hihi. Men nu fick jag ju se hur fint det är. Tackar.

  Ha en fortsatt trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *