AVLASTNINGSBORD OLIVIA FRÅN MIO

MIO AVLASTNINGSBORD

 

Mio Avlastningsbord Olivia. Vit högglanslack med underrede i metall.

Nu funderar jag på att köpa ett avlastningsbord till vårt stora matbord. Känner att jag har för lite ytor där jag kan ställa ifrån mig salladskålen, vinflaskorna mm under en middag. Samt så behöver jag ett bord där jag kan ställa godis skålen, pepparkakshuset under julhelgerna som kommer framöver. Nu i höst så har vi många födelsedagar att fira och många andra tillfällen till fest hemma hos oss. Då behöver jag lite mer avlastnings ytor här hemma. Har länge spanat efter ett bord men inte hittat något i min smak. Tycker att denna var enkel och snygg. Vad tycker ni blggisar?

.

Nu skall jag åka en sväng till IKEA idag för att köpa mig lite mer ramar till mina nya tavlor här hemma, Jippi. Just nu är jag inne i inrednings svängen. Jag är lite av en periodare när det kommer till inredning. Och just nu är jag inne i inrednings svängen igen som ni kanske märker, hihihi.

.

.

Vi ses!

KRAM

2 thoughts on “AVLASTNINGSBORD OLIVIA FRÅN MIO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *