AUGUSTIKVÄLL MED VIN OCH BACKGAMMON

Vackra Eva-Lena i sin Chill Norway – Me like!

.

.

 Godkväll Bloggisar!

 Vilken härlig sensommar vi haft idag. Vilken värme, helt underbart!

 Då var det dags att visa gårdagens kvälls bilder också. Det var någon som ville se mer bilder från insidan av huset. Tyvärr så tog jag inte så många bilder inne i det vackra huset eftersom vi var ute i det fina sommarvädret. Men jag har några bilder från köket bla. Jag återkommer med dom. Det är lika charmigt inne i huset som ute, kan jag lova er!

 

 

Åhhh, denna bilden betyder mycket för oss!. Vi var nämligen nere i Italien tillsammans med detta paret för ca 15 år sedan. Ja, det var innan barn, giftemål och hus tiden, hihihi. Men vi fyra tillsammans i en lånad MB körde vi runt mellan vingårdarna och testade och köpte viner i Toscana området. Det var absolutely lovely viner vi fann. Och en av vingårdarna/vinerna blev vi speciellt förtjusta i och det var just detta vin ni ser här ovan, Ett Chianti Classico från 1997. Det var ett bra år. Denna flaska har legat i Jockes vinkyl nu i snart 15 år. ( Och detta är den sista flaskan från vår resa). 

.

Jag kan inte i ord berätta hur gott detta vinet är! Färgen är så där härligt mörkt och lite oljig, doften är djup och helt helt fantastisk! Skulle vilja frysa just denna stund så den höll i en evighet!! Det var så vi blev tårögda alla fyra av denna stund!

 

.

Här har ni herrarna M&J i full gång med att spela Backgammon! 

 

.

 

 

 

 

Att njuta ………….

 

 

 

 

Här i landet har jag aldrig sett på maken av större citronmeliss i hela mitt liv. Den är stor som en buske! Det är busken ni ser längst bak i landet.

 

 

 

 

.

 Ha nu en riktigt fin Augusti kväll – Så ses vi i morgon!

 .

KRAM

 

 

 

 

 

14 thoughts on “AUGUSTIKVÄLL MED VIN OCH BACKGAMMON

 1. Lotta says:

  OMG!! Vilka bilder. Jag bara njuter. Sköna Hem på riktigt.

  Vilka stiliga män – gillar 😉

  Tack för skön inspiration och mycket vackert.

  xx

  • Joachim says:

   Tackar för kommentaren. Tycker själv att det blev helt otroliga bilder – även inkludrat de som jag finns med på ”in person”

 2. Lena says:

  Grymt läckra bilder, va duktig du är! Nu måste jag ju bara fråga vilken kamera du har och vad för objektiv? 🙂
  Kram

 3. pernilla andersson says:

  Hej läser ofta din blogg men brukar inte kommentera så ofta.
  Du tar fina bilder och ger inspiration-tack för det:))
  Skulle du kunna ta reda på vart era vänners bord och stolar som de hade på altanen är ifrån och i vilket matrial, det vore så himla gulligt av dej jag blev helt såld på det.
  Tack på förhand Pernilla

  • Carola says:

   Hej Pernilla!

   Hej deras bord+stolar är köpta på Bra sommarmöbler i Göteborg ”Hissingen”. Men bordet finns att köpa på Mio möbler också. Vet dock inte vad dom heter. Kan maila dom idag och fråga. Återkommer med svar när jag vet namnet på bordet också!

   Psst! Tack för din fina kommentar! Roligt att du följer mig blogg – värmer!

   Kram CC

   • joachim says:

    Stolarna har fabrikatet ”Brafab”. (och inköpt hos Bra sommarmöbler). De har en jättespännande tjock katalog med allt möjligt kring utemöbler. Stolarna är tillverkade i konstrotting vilket gör att de tål att stå ute i regn och rusk. Vanlig rotting möglar och blir ful. Bordet vet jag inte riktigt vad det heter, men det är gjort av återvunnen teak. Diametern är 160 cm. Mio vet säkert vilket bord Ni talar om.
    Vi älskar verkligen gruppen. Härlig att umgås kring. Mycket bättre än ett avlångt bord. Med rottingfåtöljerna på bilden får man gott och väl plats 6 personer. Men 8 funkar också bra (men inte med de stolarna). Vi kör med 2 extrastolar (de syns på bilden med citronträdet) –

 4. Svart, vitt & rött says:

  Fotografierna är hur läckra som helst!!! Bra jobbat!! Dina stövlar är riktigt coola… snygga som tusan med andra ord! Såg ett par i Tyskland med lägre skaft… ångrar att jag inte köpte dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *