Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Har ni testat Bregott med smak av brynt smör? Den är helt fantastiskt god!

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Att vakna upp till denna sommarvärme och ett dukat frukostbord

Godmorgon vänner

Nyp mig i armen, tänka att vi har det så himla varmt och skönt i vårt land nu. Sveriges väder som inte annars brukar vara varmt och ännu mindre stabilt 😉 Jag älskar värmen! Jag brukar alltid skoja om att jag är född i helt fel land, för jag älskar värme, god mat, goda drycker och jag är full att kärlek och är en väldigt eldig person.  Jag älskar och hatar passionerat och det är sällan jag förväxlas som en mellan Mjölk person 😉

Idag har jag gjort mig förtjänt av att åka ut till stranden och lägga mig på förmiddagen, helt själv. Gud vad skönt, jag ska ta med mig en bok, När klockan slår fem skriven av Denise Rudberg (lånade denna boken av tandhygienisten Annica för nästan ett år sedan) det kanske är på tiden att läsa ur boken nu och lämna tillbaka den 😉

Ha en skön dag vänner, så cyklar jag till stranden nu!

Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *