Att tacka nej känns bra idag!

Idag har det lagats massa god mat hemma hos oss. Och i pannan låg det en mumsig gryta som doftade ljuvligt, farligt! Jag tog ett foto och gick ut på en lång promenad med bästa SAllt för att hålla mig ifrån att trilla dit ………..

 
Godkväll alla raringar!
Idag är jag riktigt nöjd med mig själv! För idag så har jag stått i mot två st frestelser! Det har nämligen varit ”Operations dag” på jobbet. Och då bjuds hela temet alltid på smarriga mackor till frukost och god lunch till middagen. Men men, jag tackade artigt nej till dom två frestelserna. Bra av mig!

 

Men när jag kom hem så var det full matlagning även där. Så då hoppade jag in i mina Nike och tog en runda för att slippa den tredje frestelsen, vilket var färsk sparris som är min favorit. Men går man på Cambridge så gär man! Allt eller inget är CC motto!

 

Tack alla söta bloggläsare för alla de söta kommentarerena
på gårdagens inlägg!

 

Vi ses i morgon!
KRAM

5 thoughts on “Att tacka nej känns bra idag!

 1. Mia says:

  Det var inte dåligt! Det är inte lätt att stå emot alla frestelser.. Dom är många och kommer ofta!
  Keep up the good work!!

  Kram!

 2. Room of karma says:

  Tack alla ni söta för era kommentarer ang min diet. Till Elina, jo jag får inte äta något!! utan bara dessa drinkar/bars från Canbridge:( Men men det är efektivt vill jag lova! Jag har tappat 7,6 kilo nu:) Nu håller vi oss till planen!

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *