ATT TA SIG ETT VARV RUNT SJÖN PÅ RASTEN

En just nu bild på lilla mig.
Hellåååå!
Det har sina fördelar att bo granne med sitt jobb och ha nära till sjön:)! Idag har vi firat med en stooooor smarrig räktårta på jobbet att sköterskan i rummet brevid  fyllde jämna år (grattis Ann). Eftersom jag nu går på Lchf vilket innebar att jag bara skrapa bort det gottigaste och åt så som räkor, fet majonäs, räkröran mm. Men all den vita brödet fick gå till soporna. (Känner mig stålt att jag kunde delta och äta samtidigt som jag kunde njuta) Men ändå så var det helt efter reglerna. Det är ju helt underbart att gå på Lchf:) Eller vad säjer ni?:)!
Just nu så har jag just tagit en PW runt en av småstadens fina sjöar. Det är så skönt att komma ut och röra på sig när man jobbar inomhus hela dagarna.  Nu skall jag hoppa in i duschen och strax gå över till jobbet igen:)!
Vi ses lite senare i kväll!
KRAM

14 thoughts on “ATT TA SIG ETT VARV RUNT SJÖN PÅ RASTEN

 1. Vardagslyx says:

  Hallå vännen!

  Tack för dina ord, om du bara visste hur glad jag blev! Jag älskar ju din blogg, så lite stolt blir jag ju också att jag fått inspirera till nåt så här bra!!
  Din hälsning värmde verkligen, så mycket faktiskt att jag bara var tvungen att göra ett inlägg och tala om för alla andra hur bra du är!:))

  Kram Pernilla

 2. Limestone by the Sea... says:

  Härligt med en lunchpromenad. Ljus och frisk luft är verkligen en bristvara så här års. kram kram Victoria

 3. PERNILLA says:

  vad duktig du ä…jag ”föll” idag , men känner mig ändå peppad att fortsätta som inget hänt imorgon …..Kram

 4. MRS JONES says:

  Mrs Jones tackar så hemskt mycket on fina Award,jätteroligt! Har redan delat ut den till fem underbara blogg! Ha det så bra! Kram, jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *