ATT NJUTA AV LIVET MED DOM DU ÄLSKAR

 Njuta av en fika gör vi bäst på Magsin36 utanför Saluhallen i Höganäs. Denna miljön och dessa ljuvliga sötsakerna som serveras här är som att komma till paradiset som Eva-Lena sa för några veckor sedan när vi var här tillsammans. Och detta är verkligen ett paradis Kolla in den vackra blomman ovan. Undra vad den skönheten heter? Har aldrig sett något liknande innan!

.

.

.

.

 

Tjingeling Vänner!

.

Mår ni bra alla sköna bönor där ute?!. Ni har väl laddat upp med mycket godis nu under Halloween helgen.

Själva så har vi laddat våra egna batterier i ett långt besök på alla möjliga härliga ställen i Höganäs igen. Det är nämligen så att min absoluta bästa vän, livskamrat. far till mina älskade barn och min stora kärlek ”Daddy” fyllde 40 år i dagarna. Och vad gör man för en man som man älskar mer än livet själv och som inte är någon pryl tok utan gillar mer att njuta av livet och uppleva saker och ting. Hmmmm, jo efter att tänkt ett tag så kom jag på att först så måste jag skojja lite med han för att han faktiskt byter siffra från 3 till 4. Så jag beställde ett helt färskt lamm till han. Duktiga Björn ”snickaren” ni vet han som gjort dom fina fönstren och köket mm hemma hos våra goda vänner här. Han slaktar nämligen sina lamm och leverar dom nästa vecka. Så nu har han fått lite lamm kött så han känner sig lite yngre, hihihi. Vilket jag också vet att han älskar bra råvaror så som jag i matlagning. Detta är ju djur som verkligen har levt bra och mått bra. Det känns väldigt bra att köpa sådan mat vilket vi alltid försöker göra!  Sedan så var de det här med att njuta då. Vår familj njuter verkligen av att vara tillsammans och det gör vi helst nere i skåneland. Så vi tog ledigt från allt och åkte ner igår. Vi är en väldigt tajt familj som oftast hänger med varandra och gör saker ihop. Så igår bestämde jag och flickorna en helt fantastisk dag för vår älskade Daddy som vi avslutade på hans favorit restaurang Garaget nere i Höganäs. Där dom verkligen serverar världens godaste hamburgare med pommes i en cool miljö och mycket trevlig personal som du inte finner någon annan stans i sverige!

Vi kickade igång dagen med en stooooor fika på vårt absoluta favorit ställe i Höganäs och det är ju i Saluhallen på Magasin 36. Jag åt en citron kladdkaka som jag aldrig kommer att glömma, så himla god va den! Jag har faktiskt tänkt att testa baka den idag. Jag är rätt duktig på att känna av smaker och räkna ut innehållet och göra recept. Vilket jag tänkte göra idag medans jag har kvar smaken i mitt minne ♥ Blir den lika bra som på Magasin 36 citron kladdkaka så delar jag med mig av receptet här på bloggen, det lovar jag!

.

.

Ha en bra dag!

.

.

KRAM

.

.

 

One thought on “ATT NJUTA AV LIVET MED DOM DU ÄLSKAR

  1. Anita says:

    Vi brukat oxå passa på att ta en fika på Magasinet när vi är där. Smarrigt smakar det och trevlig personal. Tyvärr kan jag kanske känna att det börjar bli lite för stort. Vi har handlat av Jessica i hennes gamla butik och när hon flyttade över till Magasin 36 fanns inte saluhallen och på övervåningen fanns en underbar visningslägenhet. Vi kör gärna dit fortfarande men kanske är det så att vi här nere är lite bortskämda med utbudet. Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *