ATT NJUTA AV AMARONE & GRILLAD PIZZA

Wow, hemma gjord grillad Lchf pizza by CC. Och bästa Amarone vinet i hela världen!

Toodeloo!
Här hemma har vi just bakat och grillat Lchf pizza med egen gjord tomatsås med vitlök, mozzarellaost, Italiensk korv, Körsbärstomater och färsk basilika. Degen är gjord efter vanligt pizza recept ni hittar på nätet sedan bytte jag mjölet till mandelmjöl, hur gott som helst! Och eftersom vi grillade pizzan under lock på grillen så blev den så där lagom krispig och god! Och om ni undrar vad jag har fått den tokiga idén ifråg att grilla pizza? Så är det från denna söta bloggerskan här. Men om ni inte har någon pizza sten (vilket jag inte hade) så går det lika bra att lägga upp pizzan på ett grillfolie och lägga på gallret med lock över så det tar smak av kolet. 

Ni kan nästan se hur krispig och god pizza blev här:)!

Lägg detta vinet på minnet vänner! wow, det godaste Amarone vin jag någonsin har druckit. Sommar present från bäste chefen Göran, tack! Och när man en gång har smakat på det goda, så vill man alltid ha det goda, hihi! Jag är heeeeelt såld på detta vin nu! 
Nu skall vi mysa vidare här hemma – önskar er en fin kväll!
KRAM


30 thoughts on “ATT NJUTA AV AMARONE & GRILLAD PIZZA

 1. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 2. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 3. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 4. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 5. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 6. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 7. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 8. Svart, vitt & rött says:

  Så himla kul att det blev så bra!! Det ser jättegott ut! Så lustigt att du gjorde detta idag… jag har gjort exakt samma grej, dvs testat med BBQ-woken för första gången som du visade för ett tag sedan 🙂 Jag fick stekpannan häromdagen och idag testade vi den… sååå himla bra!! Vi är supernöjda!! Den kommer att bli väl använd kan jag säga! Och du… det där Amaronevinet visade jag min man när jag läste ditt inlägg. Han har lagt det på minnet 🙂 Kanon att man kan få så bra tips från varandra! Förresten… så smart att byta ut mjölet!! Det ska vi se om vi vågar prova någon dag 🙂 Kram

 9. Villa Sjöhaga says:

  Umm blev hungrig när jag säg dina bilder fast jag precis har ätit. Skorna är köpta på mågot så oglamoröst som Stadium… Fast jag gillar dem. Jag är inger converse människa..:)
  Förresten jag stampade runt på smögenbryggan härromdagen o det fungerade fint!!;)
  Kram

 10. A House With A View says:

  Mmmmmm, ser verkligen suuuuuuuuuuupergott ut!! Och hääärliga bilder!!! Måste testa vinet också – tack för tipset:)))

  Stöööööööööööörsta kraaaaaaamen aka

 11. Lotta says:

  MY goodness, så gott det ser ut. Nu blir jag hur hungrig som helst och vill ha pizza! Jag kommer fuska och åka till Whole Foods 😉

  Kram!

 12. Mina finaste... says:

  Nu kom jag just på vad jag kan önska mig i födelsedagspresent…en pizzasten till grillen! Blev helt hungrig när jag såg dina bilder. Och du, tack för tipset om Råda säteri. Jag är galen i gelato och Mölnlycke är alltid fint! Kram

 13. mitt liv som jag says:

  Ser underbart gott ut! Var längesedan jag drack ett Amarone vin, får nog bli en tripp till bolaget :). Fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *