ATT LYXA TILL DET I KÖKET

 

EVY6800AAX

 

 

Hello Sweetes.

.

Vad gör ni i kväll?

Själv så håller på för fullt att planera ett drömkök allt made by me!

Vad behöver man för att kunna laga all mat som man bara drömmer om och ser på alla matprogram och i alla tidningar. Jag är inne på en ung med ångfunktion och kanske även varmluft. Är det någon av er läsare som har det? Berätta gärna vad ni tycker om den.  När jag googlar runt på nätet så ser jag att ugnarna har fått mer funktioner än vad jag trodde fanns, Varmluft, Ång, till och med inbyggd mickro och  integrerade receptprogram??

Spisplattorna finns med förvalda temperaturer och man kan flytta mellan zonerna istället för att reglera värmen på zonen, tur att jag inte har berättat detta för Daddy utan bara drömmer i huvudet än så länge hihi.

Ville bara titta in en sväng och tala om för er vad jag drömmer om just nu i kväll. Nu skall jag drömma mig vidare och vem vet jag kanske kan presentera allt för Daddy snart när jag bestämt mig för vad vi behöver till vårt kök i vårt nästa hem.

., det .r

Ha en bra kväll! Och se upp med vad du önskar, för en dag kan det bli verkligehet

.

Kram 

6 thoughts on “ATT LYXA TILL DET I KÖKET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *