ATT KLÄTTRA I STENBROTT PÅ BOHUS-MALMÖN

Hela denna delen av ön, var i färgerna grå, brun och naturstens färgad. Hela denna delen av Malmön kändes som en teater scen. Så otroligt otroligt vackert!Godkväll Bloggisar!

Jisses vilken spännande dag jag har haft idag! Jag har fullständigt offrat mitt liv för att ta fina bilder till er söta läsare. Vi har varit på Bohus-Malmö. Och jag säger bara Wow, vilken häftig upplevelse! Detta är ett av Sveriges första granitstenhuggeri. Som har anor ända bak till 1844. Och här på gicks stenhuggning fram till 1977.  Det var nog det vackraste och annorlunda platsen jag varit på den sista tiden. Det kändes så osvenskt på något vis. Det kändes nästan som vi var tillbaka i USA igen.

Här ovan kan ni se ett färdigt stenblock, om ni tittar noga.

Här mina kära läsare, är jag på väg upp till toppen av berget ni ser på bilden under:) I´m still  alive:)

Det var sådan fina färgskiftningar i bergen, det var som ett skådespeleri i naturen. Vilken naturkonst.

Gäääsp, nu är klockan mycket. Måste absolut gå och lägga mig nu. I morgon får ni följa med mig till en annan del av Sverige. Vi ses då!

KRAM

9 thoughts on “ATT KLÄTTRA I STENBROTT PÅ BOHUS-MALMÖN

 1. A House With A View says:

  Fantastiska bilder från en uuuuuuunderbar miljö!! Njuuuut!!!

  Stööööööööörsta kraaaaaamen aka

 2. Milla says:

  Härligt ställe det där!! När jag började sexan för hundra år sedan så var vi två klasser som var på klassresa och bodde just på Bohus-Malmön. Åkte båt till Lysekil, var till Smögen och studiebesök på Abbafabriken. Och största händelsen var nog utflykten till Hållö. En helt fantastisk ö. Bohuslän är häftigt tycker jag, som bara har en massa åkrar och ekbackar i Sörmland ;=) Tack för titten!

 3. Lotta says:

  Urläckert!!! Var bra att du är en tuffing som inte drar di för att klättra för att bjuda på alla vackra bilder!

  Kram

 4. Alexandra says:

  Häftigt!jag som älskar det karga och steniga.Därför älskar jag Fårö och gotland så mycket.Kul att se lite där du är nu.

 5. Pingback: ROOM OF KARMA har ny Blogg - Creman Innovation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *