Att klä sig på fest

Är du osäker på vad du ska bära på en födelsedagsfest? Här kan du hjälpa dig!

Vi tar med dig en lista som definitivt hjälper dig medan du funderar över vad du ska ha på dig. Vi är dock inte ensamma på det här hjälptjänsten, vi har starkt konsulterat experterna på detta, som JJ’s House, som också äger en onlinebutik och proprietär rådgivning.

Vi älskar alla partier till viss del. Men om det handlar om en födelsedagsfest blir det mer intressant. Men oavsett hur mycket vi gillar att festa, vi alla fastnar när det gäller att välja en lämplig outfit.

Numera är ingen nöjd med bara en enkel födelsedagsfest och detta har gett upphov till fester före och efter födelsedagen. vilket innebär mer förvirring över att välja en outfit och det för oftare! För det mesta är det inte mycket besvärligt att välja utklädnad för pojkar och män, men tjejer och kvinnor kan ta timmar för att bestämma vilken festklänning som ska bära vid en given tidpunkt.

Här hittar du all den grundläggande informationen som du behöver göra dig redo för en födelsedagsfest.

A-Linje V-ringning Sweep släp Tyll Aftonklänning med Beading

• Klä alltid på plats och tid för partiet

Om det är en dagsfest i ett café, en restaurang eller en park som går bekvämt och avslappnat (men inte för avslappet) sparar du alltid dagen. Kvinnor kan välja en avslappnad kurti som är parat med ett par slät eller mönstrade strumpbyxor, medan män kan välja casual eller ultra-casual outfits som en polo tröja med jeans. En jeans och en tee fungerar bra för både män och kvinnor.

Om festen är på natten i en hall eller restaurang, ska du gå en liten dressier. Kvinnor kan ha på sig en halvformad aftonklänning, en fin kurti eller en kostym som kompletteras med några semiformella skor som kattungehår eller mulor. Män kan välja affärsmässig klädsel. En tröja med en blazer i kombination med ett par byxor eller jeans går aldrig fel för män. Loafers eller munkskor ser bra ut på män i sådana födelsedagsfester.

• Tänk på din personliga klädstil

Om du är en tjej / kvinna som bär hijab, bär den på ett festvänligt sätt. Om det är en avslappnad födelsedagsfest, trivs och välja din vanliga hijabstil, precis som du tycker om det. Men om det är en utsmyckad fest på natten, bär en snygg hijab som komplimangerar din klänning.

• Bär händelse-passande tillbehör

När det gäller födelsedagsfester är det bäst att hålla dina tillbehör minimala. Oavsett om det är en dagtidshändelse eller en natttidsparti, ett par öronproppar, en känslig hängsmycke, ett enkelt armband eller klocka, är det alltid en gå till för tjejer och den här kombinationen kan faktiskt se bra ut med någon outfit. Var noga med att hålla dina tillbehör gratis med din klädsel.

• Luktar gott

Välj en fin doft enligt partiets tid. Mjuk blommig eller citrus dofter som inte är för starka arbeten bra för kvinnor under dagtid medan fruktiga och oceaniska dofter är perfekta för nattpartier.

Män ska välja något mildt men woody eller grönt för dagspartier medan nattpartier, inget slår orientaliska och muskiska dofter.

Vad föredrar du att bära på en födelsedagsfest? Har du en signaturstil? Låt oss veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *