Att inte veta vad man vill

Att inte veta vad man vill

 

 Tjingeling tidiga torsdagsmorgon

.

Idag är ju uppe med tuppen och kollar in lite nya ideer till vårt hem. Jag har en ny ide till vårt kök. Köket är ju ändå husets hjärta, det är liksom där man samlas och det är där det händer. Just nu känns det som jag bara sitter och dagdrömmer och samlar offerter och priser på olika inredningsdetaljer för bygget. Ju mer man sitter och tittar och åker runt, ju mer ideer får man och till sist så vet man nästan mindre om hur man vill ha det än vad man visst från början:)

.

Vi var iväg en sväng igår till ett byggföretag och kollade in lite saker. Jag skall visa er mer när jag hinner. Om ni tycker att jag känns flummig just nu så är det bara för att jag är lite överallt och ingen stans för tillfället. Men det kommer bli bättre jag lovar er söta läsare.

.

Kram

 

One thought on “Att inte veta vad man vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *