Att handla på nätet

Jag var ute på ”stan” förra helgen för att titta runt i butiker och snappa upp vårens mode. Men vad jag blev besviken, inte på modet utan på butikerna. Jag som faktiskt har utbildat mig till dekoratör en gång för väldigt länge sedan och även jobbat som det i butik blir väldigt besviken på hur det skyltas upp och hur varorna exponeras. Man blir inte sugen på att handla något, tyvärr. Internethandeln är långt före butiker nu för tiden och där har irl butiker mycket att ta efter. Dagen efter som jag var ute så gick jag in på Johnells och hittade direkt mycket som jag kommer att köpa nu till våren. Min vår kommer att vara mycket mer dressad än tidigare. Kavaj, blus och skjorta blir det mycket av

Kolla bara denna snygga blus från Polo Ralph Lauren, ett måste i vår.

Eller varför inte en snygg dressad kavaj, finns massor av dom. Så jag kan bara summera min gå på stan helg med att dom ligger riktigt långt efter nät handeln. Bara hoppas på att inte fikat kommer att ta samma väg som klädhandeln har gjort. För då skulle det inte finnas någon anledning kvar att gå ut i köpcentrum eller butiker över huvud taget.

Nu skall jag titta vidare bland allt snyggt i min nya favorit butik som alltid har öppet

Kram CC

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *