ATT GÖRA TENNISVECKAN I BÅSTAD

En gårdagens Me: Nere på stranden inne i Båstad. Känning Rabens Saloner, skor Belstaff.

Godmorgn Raringar!
Ja, här hemma har vi just stigit upp. Daddy och flickorna står ute i köket och lagar brunch. Vi kom hem mitt i natten igår så idag är vi lite sega hela familjen:)! 
Igår gjorde vi tennisveckan i Båstad med familj. Vi hängde på stranden, restauranger och självklart alla goa butiker som finns i Båstad. Jag har en favorit butik som jag bara tok älskar ”Köpmansgatan”. Visar pics senare på vad jag hittade för något fint reafynd där:)! Vissa saker är ju bara  helt tidslösa och dom kan man handla på rean. 
Visar lite pics från gårdagens Båstad. 

På väg ut till kallbadhuset i Båstad.

Not Lchf, men ack så goda kan jag lova er! Min gräddtopp är den lilla med mörk choklad, havssalt, pistagenötter och med marsipanbotten – mums! Dockans gräddboll är den med massa karameller på, det är en klassik gräddboll med vanlig kexbotten. Sockrets gräddboll har smak av Daim och Daddys har nougat och nötter.

Men denna söta rosa boxen gick jag som en liten lycklig flicka ner till vattnet och fikade med familjen. Åhhh herre vad jag älskar socker, tyvärr! Är ju glad som ett barn på julafton när det vankas godsaker ♥ Men den förbjudna frukten lockar ju alltid, eller hur?!:)

Nu väntar en härlig lördagsbruch på mig! (Lcht) Så jag fått lätta mitt dåliga samvete!
 Vi ses lite senare girls!

KRAM

9 thoughts on “ATT GÖRA TENNISVECKAN I BÅSTAD

 1. Enkel stil says:

  Gräddbullarna är lite för söta för min smak, annars är det mesta bra i Båstad! Då blev det ingen shopping på vårt stora Köpcentrum med dom fina butikerna Cirkus och Spirit.
  Ha en bra dag! Anita

 2. Svart, vitt & rött says:

  Oj, vad mycket jag har missat!! Jag tog igen det nu 🙂 Vilka härliga platser du har besökt!! Urfina fotografier!!! Gräddbullar är svåra att motstå, men lite måste man unna sig också. Jag fick också ett par gräddbullar som var alldeles superfärska, men dock inte i närheten av de fina som du hade 🙂

 3. Svart, vitt & rött says:

  Oj, vad mycket jag har missat!! Jag tog igen det nu 🙂 Vilka härliga platser du har besökt!! Urfina fotografier!!! Gräddbullar är svåra att motstå, men lite måste man unna sig också. Jag fick också ett par gräddbullar som var alldeles superfärska, men dock inte i närheten av de fina som du hade 🙂

 4. Svart, vitt & rött says:

  Oj, vad mycket jag har missat!! Jag tog igen det nu 🙂 Vilka härliga platser du har besökt!! Urfina fotografier!!! Gräddbullar är svåra att motstå, men lite måste man unna sig också. Jag fick också ett par gräddbullar som var alldeles superfärska, men dock inte i närheten av de fina som du hade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *