ATT FÖRÄLSKA SIG I GUDRUN & GUDRUN PÅ Oii

.

Gudrun & Gudrun – Dress foxy and recycled cotton

Gudrun & Gudrun – Cardigan inka

Gudrun & Gudrun – Short socks w orange tag

 

 .

.

.

.

Tjing Tisdagskväll!

.

Här har vi just kommit hem från en teater som vår älskade lilla Docka och hennes klasskamrater har spelat upp för oss föräldrar. Så himla mysigt att se när alla dom förväntansfulla barnen läser sina ripliker och visar upp sina fina konst verk som dom gjort till sin teater. Vi var många stålta föräldrar samlade på skolan idag ♥

.

 Idag var första gången jag hittade detta ur läckra märket Gudrun & Gudrun som jag  totalt förälskade mig i direkt!  Är det någon av er läsare som sett det tidigare? Måste köpa lite mer varmt, mysigt och snyggt till mina små sessor här hemma nu när vintern och kylan börjar smyga sig på oss! Ni hittar ni mer från detta läckra märke hos barnbutiken på nätet Oii.

 .

.

.

Nu skall jag gå och brygga lite te och sätta mig och se på Fest hos Bagge Walgren! Det blev klart en favorit hos mig direkt när jag såg den förra veckan ( kanske då för jag nästan förälskar mig i den där gamla exet Anders Bagge, för gud vilken härlig kille han är!) Ett härligt spontant gäng helt enkelt dom där Bagge Walgren. Nu måste jag sluta för annars så missar jag hela programmet, hihihi!

.

Vi ses i morgon!

.

.

KRAM

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *