ATT FIKA I FIKASTADEN

På Nygrens Café så gör dom deras bröd själva – Hur goda som helst!!

.

.

.

.

Tjing!

Hur mår ni dag vänner?!.

Bjuder er på en gårdagens då vi typ åt hela dagen, känns det som! Men vår familj gillar verkligen att fika. Och i vår lilla småstad så har vi ett Café som vi har förälskat oss i totalt. Mycket för att dom har ett stort sortiment av glutenfritt och det mesta är hembakat och tillagat av dom själva. Miljön är ju magisk som ni kan se.

.

.

 

.

En dagens: Kofta (gammal) Ester Elenora, Linne Filippa K, Jeans Fornarina, skor Idir och solisar kommer från Dior

.

.

.

Ett tips till er som är glutenintoleranta ,  Nygrens Cafe har jätte goda glutenfria tekakor som dom gör sina räksmörgåsar på om man önskar ♥ Dessutom så har dom många goda söksaker  att välja på när det kommer till just glutenfritt, vilket vi tycker är toppen!

.

.

.

Idag har jag lovat flickorna att göra min magiskt goda och hemmagjorda lavendel och honungs glass. Jag har gjort om receptet lite. Recept kommer ut till er i morgon. För detta är ju bara ett måste att göra i höst. Så glöm inte att ta in och torka lite lavendel till alla höstens bak. Det finns ju inget godare än att strö socker och lavedelblomster över morgonfilen som tex!

.

.

Men vi ses lite senare idag vänner!

.

.

KRAM

2 thoughts on “ATT FIKA I FIKASTADEN

  1. Anna J says:

    Tack för din fina blogg! Gillar din inredning och eftersom jag har två glutenintoleranta barn är jag extra glad för dina tips om glutenfri mat. Kram Anna i Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *