ATT FÅ SINA FISKAR VARMA

.

Att steka sillfilé till lunch, mums.

.

.

.

Toodelloo Torsdag!

Ville bara hoppa in en snabbis på bloggen och säga hej, hur mår ni idag alla fina?!. 

Är hemma på lunch och lagar mat för fullt. Åhhh vad det är gott med sillfilé. Till detta serverar jag hemmagjord potatismos och egen inlagd saltgura. Jag älskar verkligen att vara i köket. Jag lagar mat när jag är glad, ledsen, arg. Jag lagar mat i alla sinnestillstånd & jag älskar det!. Men när det kommer till bakning så gör jag bara det när jag är glad. Bakning behöver mer kärlek på något vis. Matlagning har jag i blodet, men  när det kommer till bakning så får jag anstränga mig lite, hihi.

.

Nu skall jag ta en tur med liten vovve ute i  parken.

.

Vi ses i kväll!

.

KRAM

.

.

Psst! På Spotify idag, spelar jag sköna låten här. Den är bara så himla bäst just nu!!!!

.

One thought on “ATT FÅ SINA FISKAR VARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *