ATT DRÖMA I VINTER MÖRKRET

 

 

Hej alla snyggingar

.

.

.

Jag sitter här och drömmer mig bort i vinter rusket, vilka underbara hus det finns på nätet. Jag bara älskar alla former på moderna hus, men jag älskar även dom klassiska 30-tals villorna.

Hittade en sida där man kan bygga, ändra välja till och ta bort och få huset på nätet precis som man vill ha det skälv. För att sedan bara klicka på beställ, hihihi nätshoppingen har fått en helt ny innebörd.

Sidan heter movehome gå in här och titta, riktigt kul att leka sig runt och skapa sitt dröm hem. Har inte vågat klicka på beställ än, har ingen tomt och trivs riktigt bra där jag bor!!

Nu så skall jag in till mitt nya ”dröm hus” och möblera om lite, kanske skulle ha den där vita marmor bänken som jag alltid velat ha i köket och när jag tänker ett varv till så skulle det vara riktigt trevligt med ett sommar hus i skåneland, någon som har en tomt till salu i Arild?:).

Ha en fin kväll finingar

.

.

Kram

 

2 thoughts on “ATT DRÖMA I VINTER MÖRKRET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *