ATT BLOGGA MOBILT

20120722-183158.jpg

Tjing!

Nu bloggtestar jag från min Mob. Tanken är att jag skall kunna blogga live i sommar! Grrrr, teknik är inte min starka sida (jag är en sann gammal konstnär som är van med pensel och kolkritor) så önska mig lycka till;)!

Kram

7 thoughts on “ATT BLOGGA MOBILT

 1. MissTess says:

  Så fint med lite småändringar här inne. Kunde inte kommentera i ”lakritsinlägget” så skriver en några rader här istället:)

  Lakritsen har jag smakat lite på Formex och den är verkligen underbar.

  Ang. second hand och vintage så är jag tyvärr ”allergisk” mot sådant, host. Dum ”bacillskräck” som bara tillåter nytt nytt nytt;) Men håller med om att använda LV väskor är snyggast så man fpr slita dem med hälsan, innan man tröttnar…

  Kram

 2. Mia says:

  Vad snygg bloggen blivit!
  Lite stramare och enklare stil, precis din stil tror jag.
  Bilden på dig är verkligen fin! Skönt att få lite sol på näsan, eller hur! Själv längtar jag till nästa semestertripp… under tiden får jag tvätta o packa. 🙂

  Ha det gott och hälsa resten av familjen!

  Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *