Att besöka kabusa design

Att besöka kabusa design

 

Att besöka kabusa design

 

.

.

 Godmorgon 

Förlåt för mitt två dagars uppehåll här på bloggen, men det har varit så himla mycket att göra runt omkring mig. Sedan så har jag en full kamera som skall tömmas och laddas upp. Tiden räcker inte alltid till, till det man vill göra utan vardagens små måste kommer i vägen. Men nu är jag tillbaka vänner. Som ni redan vet så har jag varit på en liten weekend på Österlen där jag besökte olika musterier, en svensk vingård, mysiga caféer och lite annat. Först ut så måste jag bara visa en utav förmodligen Sveriges bästa designbutik. Om ni som jag gillar design så är detta ett måste om ni besöker Österlen.

Design påverkar vårt välbefinnande mer än man kan tro, för visst blir vatten godare om man dricker ur ett vackert glas som dessutom är skönt att hålla i. Och gästerna uppskattar att hänga upp sina kläder om hallmöbeln är både snygg och genomtänkt. Så i helgen besökt vi en utav de coolaste butikerna på Österlen. Nämligen KABUSA Design Factory som ligger strax utanför Kivik. På KABUSA Design Factory finns en inspirationsbutik – en inredningsbutik som är i ständig i förnyelse, butiken känns som en riktig moderna livstidsbutik. Här kan man shoppa allt från snygga design prylar, möbler, mattor, krukor, kök, bad, kakel till kläder och smycken. Här finner du kända varumärken men också lite udda varumärken som du kanske aldrig sett förut.

.

 Djon Clausen är Inredare och Designer, han har under många år flitigt anlitats för inredningsuppdrag för privata hem och offentliga miljöer, både i Sverige och internationellt. Idag äger och driver Djon Clausen inredning- och designbutiken Kabusa Design Factory. För er som inte känner igen namnet så kan jag berätta att Djon har tidigare varit ägare till NK Inredning i Stockholm där han bl a öppnade den första ”Shop in Shop” butiken i Skandinavien för RHL Home Collection, Armani Casa, Lexington, Gant Home och Ceannis. Djon har även varit ägare till företag såsom Studio Unique i West Hollywood LA, Interni Studio i London, Bryssel och Malmö.

.

.

Att besöka kabusa design

 

Att besöka kabusa design

 

 Lamporna i taket vill min stora dotter ha på sitt rum när vi flyttar. Visst är de fina?!.

.

019

 

017

 

029

.

 Butiken har tre våningar fylld av design. Butiken är mycket stor så man får lägga någon timme här för att se allt.

.

057

 

031

.

 Tycker det är lite spännande att möta två så här skilt olika stilar. Det blir en lyxig känsla på nogot vis. Någon sa en gång till mig, -syns man inte, finns man inte. Så gäller det nog här i inredningen:)

.

059

 

058

 

001

 

KABUSA DESIGN FACTORY

Österleden 1068, 271 73 Köpingebro
+46 0411-52 46 52 alt. +46 0708-400 500

.

.

Klart värt ett besök om ni är i krokarna!

.

.

Ha en fin dag så ses vi snart igen! (jag har massor att visa er)

Kram/Carola

One thought on “Att besöka kabusa design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *