Att bara stanna upp och njuta mitt i veckan

Idag börjar jag sent. Jag har sovmorgon vilket innebär att jag ska unna mig att inte göra något!

Hur ofta stannar du upp och inte gör något? Jag tror det är viktigt att man tillåter sig att bara få vara, vara hemma och skrota i myskläder, inget smink, inga måsten, äta frukost länge. Gå ut och ta en lång promenad utan musik i öronen, stanna upp och titta på naturen, lukta och känn in vädret, årstiden.

Jag har ett visst behov att bara få vara själv med mig själv. Utan att prestera då jag är en prestera person så har jag ett större behov av att bara tillåta mig bara vara. Men jag måste nog ändå planera in tid för att bara vara annars är det lätt att bara köra på.

Precis som man har planerade möten på din arbetsplats så behöver jag möten med mig själv där jag lägger upp min vecka/dag där jag ger mig själv ett utrymme att bara vila.

Det är viktigt att ta hand om dig i denna stressiga samhälle vi lever i. Det är bara du själv dom vet hur du funkar och vad du mår bra av. Om vi ska fungera och må så bra vi kan så måste vi ta hand om oss själva. För att jag ska vara den bästa mamman, frun, arbetskollega och vän då måste jag ge mig denna egentiden att bara få vila och samla energi.

Vad gör ni för att ni ska må riktigt bra?

Ha en fortsatt fin dag ❤️

Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *