ATT BARA NJUTA AV LIVET


En dagens CC: Klänning Plain Vanilla, byxor Hunky dory, Sandaler Plain Vanilla.
Tjingeling!
Vilken magisk kväll vi har vänner! Idag njuter jag lite extra eftersom jag vet att jag snart har semester och att solen är här för att stanna. Och vi har redan börjat känna semesterfeeling i hela familjen. Idag var vi nere på stan och köpte glass och hängde på utefik:) sådant man gör när man har semester. Vi gick över till parken som ligger mitt i stan för att leka med lilla Lotta Pottansson ”nakenvovven” i gräset och bara känna att livet leker helt enkelt. Åhh vad jag gillar att bara hänga och vara med familjen. Inga måsten, ingen klocka mm. Om ni inte redan har lagt märke till det så har jag redan tagit av mig klockan som ni ser på dom senare picsen:) Det gör jag alltid på sommrarna. Jag vill inte veta vad klockan är. Jag vill bara vara i nuet och njuta av det. Framtiden och måsten finns inte då:)!

Sockrets dagens: Klänning Geggamoja, Byxor Lindex, Sneakers Converse.

Godnatt alla fina bloggisar!
 Nu blir det några timmars skönhetssömn:)
KRAM

12 thoughts on “ATT BARA NJUTA AV LIVET

 1. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 2. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 3. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 4. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 5. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 6. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 7. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 8. Svart, vitt & rött says:

  Så härligt att veta att semestern närmar sig 🙂 Det syns på bilderna att ni njutit av dagen som varit! Jag har också hängt på fik idag, cyklat en sväng, promenerat, en kaffe i trädgården, lite shopping och fixat god mat 🙂 Semester, helt enkelt! Gott! Kram

 9. House and Garden by Bia says:

  Hej o tack för att du tittade in i min blogg. Det är alltid kul att få kommentarer. Det var härliga bilder du har tagit. Har inte så mycket mode i min blogg, men jag skulle tycka att det vore jätte roligt om du ville titta in fler gånger hos mej. Ha en bra dag o kraam från mej!

 10. Maliva`s verden says:

  Wow….for en kjempe fin og ikke minst inspirerende blogg du har. Nå er du herved lagt til på min bloggliste slik at jeg kan følge livet ditt der oppe i nord fra her jeg bor i Frankrike. Fortsatt god sommer!
  Maliva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *