ÅTER PÅ NYGRES CAFÉ

 En dagens Me.
 Tunika från älskade Odd Molly. Ny sjal från Maisons scotch, det är ett REA fynd 50%.
 Gamla jeans från Fornarina samt  Minnetonka stövlar.

Den lilla småstaden som vi bor i har väldigt många mysiga innegårdar och är känd för alla mysig Cafér. Och det kan jag förstå. Det är som att bo mitt i en Astrid Lindgrens film, hihi.

Men bäst av alla våra fina Cafér är ändå Nygrens Café. Jag har skrivit och fotat detta café vid ett tidigare inlägg. Mer bilder hittar du här.

Dagens lunch var räksallad idag. Jag kör lite Gi metoden nu.

Hej soliga tisdag!

Idag har jag och sessorna varit ute på stan med en väninna till mig. Vi var och titta på Hunky dorys snygga kollektion som kommer här i vinter. Wow, vad mycket snyggt det kommer från Hunky dory! Jag har redan tingat lite plagg.

Jag håller mig till sallad nu bla. Jag blev så sporrad av min mamma som har tappat jätte många kilon på Gi. Och dessutom så har jag kommit igång med löpningen igen – HÄRLIGT! Det är så lätt att lägga ner löpningen på semestern. Alla rutiner är liksom som bortblåsta med ledigheten.

Jag har fått en utmaning av Johanna med bloggen Njutbara ting . Och den handlar om att beskriva en betydelsefull person i ens liv. Det här kallar jag verkligen en utmaning, hur ska man kunna välja en av alla fina människor som har varit betydelsefull. Jag kommer att återkomma med denna jätte roliga utmaning i kväll. Jag måste bara känna efter och tänka ut, vem jag skall skriva om?! Det finns många betydelse fulla och fina människor i mitt liv!

Vi ses ikväll igen!

KRAM & KÄRLEK
CC

18 thoughts on “ÅTER PÅ NYGRES CAFÉ

 1. Pethra ~ om livet på västkusten ~ says:

  Visst är det mycket fint Hunkydory släpper i höst/vinter, synd bara att vi måste spara pengar till annat viktigt.

  Småstaden = Allingsås eller? Nygrens Café ser riktigt mysigt ut, har aldrig varit i dina trakter men är det så mysigt som du får det att låta som, ja då får man väl ta en tripp upp dit någon lördag.

  Kram!

 2. Room of karma says:

  Hej sötis! Jag kanske skulle ha gissa staden? på min blogg, hihihi ….

  Du har helt rätt. Staden är Alingsås. Cafeérnas stad. Här är det svårt att hålla igen!

  Hunky dory gör sitt bästa kollektions år i höst/vinter. Så det kommer att bli en dyr höst för mig:)!

  kram CC

 3. Maria - Wikers liv says:

  Kul med en utmaning, även om jag inte fattar vad som menas med att få en utmaning, från en annan bloggerska. Kanske något som man brukar syssla med i bloggvärlden. Vad vet jag, jag är ju ganska ny i denna stora värld 😉 Ska bli spännande att läsa vad du skriver i alla fall!
  Så mysigt caféet ser ut att vara!
  Ta hand om de dina!
  Kram / Maria

 4. HOUSE of ADELA says:

  Hello supersnygging!;)
  Galet snygga stövlar, de är sååå coola!
  Vilken mysig liten stad, lite liknande vår lilla trästad;) Starkt av dig att skaka bort det från igår och gå vidare, helt rätt gjort!!

  Kramar i massor!
  Adela

 5. Casa del Caos says:

  Urmysigt café!

  Mitt objektiv som jag tagit ”snigel och sländan-bilderna” med är det vanliga ”standardobjektivet” som ingår när man köper kameran! Inget fancy. Ibland använder jag ett macro-zoom objektiv. Det blir kalasbilder.

  Kram!

 6. Sofia says:

  Åhhh vilka mysiga bilder dit skulle jag vilja gå och fika : ) Tack för gullig kommentar inne hos mig : ) kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *